Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Τα ονόματα των ξενοδοχείων διαγράφηκαν, σύμφωνα με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE τους οποίους αγνοείτε.
SORY,για το τυχερή! σε μένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο.^Τυχερός.. Ναι, και εμείς όταν πήγαμε , το διπλανό ξενοδοχείο δεν είχε κόσμο. Σε αυτό που μείναμε είχε, και οι πιο πολλοί ήταν ξένοι..Ρώσοι, Άγγλοι οι πιο πολλοί. Εμάς η υπεύθυνη/διευθύντρια ήταν και γ@μω τα άτομα. όταν πηγαίναμε κάτω για ποτό το βράδυ, μας μίλαγε και κάναμε συζήτηση. Δεν είχα κανένα παράπονο εγώ πάντως, ήταν καλά!
Κοίταξε, τα παιδιά τέτοια εντολή είχαν. Αλλά τα πλακάκια πρέπει να έγιναν με τους ¨παραπάνω¨και όχι με αυτούς. Αυτοί μια χαρά κατανόηση έδειξαν, αλλά δεν είχαν δικαίωμα ελέγχου. ο νόμος είναι έτσι.Εγώ δεν το κατάλαβα αυτό με την "Τουριστική Μπατσαρία"...αντί να προστατεύει τον πολίτη δηλαδή, που βρήκε μια κατάσταση διαφορετική από αυτήν που του περιέγραψε ο ξενοδόχος, τα έκαναν πλακάκια με τον ξενοδόχο και επέβαλλαν στον πελάτη να πληρώσει και να το βουλώσει;
Ε...όχι, όλα έχουν και τα όριά τους! Δηλαδή, τι την θέλουμε την τουριστική αστυνομία; Ποιος είναι ο ρόλος της;
Απλά δεν εφαρμόζεται. Το ξενοδοχείο έχει ελεγχθεί στο παρελθόν και ήταν εντάξει, είπανε. Ωραία, λέω, όταν έγινε ο έλεγχος ήταν, αλλά τώρα που υπάρχει πρόβλημα να γίνει ξανά έλεγχος τώρα όμως που είμαι εδώ και όχι όταν και αν έρθει κάποιος αρμόδιος. Δεν γίνεται αυτό μου απαντάνε. Ο συνήγορος του πολίτη που τηλεφώνησα μου είπε να οτι αν δεν πληρεί όσα συμφωνήσατε δεν υποχρεούστε να πληρώσετε κάτι παραπάνω αλλά θα πρέπει να κάνετε καταγγελία στον εοτ. Ο εοτ θεωρεί ότι το μίνι μπάρ ίσως είναι ψυγείο αλλά αν δεν λειτουργεί δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σαν παροχή! Δυστυχώς στην Ελλλάδα ζούμε και όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι θα παραμένουμε πάντα τελευταίοι.Άσχετα με το αν εκτελούσαν εντολές από τους πιο πάνω, ή όχι, εγώ το θεωρώ απαράδεκτο αυτό. Και που είναι ο νόμος που προστατεύει τον πελάτη και το λέει αυτό;
Φυσικά και δεν αγνοώ τους όρουσ χρήσης αλλά διάβασα και σε άλλες ιστορίες ότι υπήρχαν ονόματα γιαυτό και τα έβαλα. Βέβαια το ένα ήταν το όνομα του ιδιοκτήτη και μόνο το επώνυμο ήταν το ίδο με το ξενοδοχείο. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε τα ονόματα να φαίνονται για να προσέχουν μερικοί που νομίζουν οτι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, να γράφουν ότι παρέχουν υπηρεσίες που μόνο στα όνειρά τους υπάρχουν καθώς και να δίνουν ψευδής πληροφορίες στο ιντερνετ και να παραπλανούν τον κόσμο. Το βοοκινγ στο οποίο είδα το ξενοδοχείο δεν ελέγχει τους ξενοδόχους αν τα στοιχεία τους είναι αληθή και δεν έχει καμία ευθύνη γιαυτό, με αποτέλεσμα ο κάθε ξενοδόχος να γράφει ότι θέλει. Για αυτόν και μόνο το λόγο θα έπρεπε να ξερουν και αυτοί ότι όλοι εμείς που θα επιλέξουμε το ξςνοδοχείο τους και θα ¨απολαύσουμε¨ την συμπεριφορά τους καθώς και τις ¨ονειρεμένες¨παροχές τους, θα έχουμε το δικαίωμα και το βήμα να το πούμε και να ακουστεί. Ισως έτσι κάποιοι απατεώνες μαζευτούν.Τα ονόματα των ξενοδοχείων διαγράφηκαν, σύμφωνα με τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE τους οποίους αγνοείτε.