{tinkerbell}
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- στο απειρο+ακομα παραπερα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα, Αργεντινη, Ινδια
Γεια σας παιδια!Ειμαι καινουρια εδω κ χρρειαζομαι τη βοηθεια σας!!...το καλοκαιρι, τελη ιουλιου με αρχες αυγουστου μαλλον, θα παμε με τον φιλο μου διακοπες. αλλα επειδη θελει νησι με πρασινο, σκεφτηκα ή για σκόπελο ή για αλόννησο ή για κύθηρα(είναι νησιά που δεν έχει παει ουτε εκεινος ουτε εγω). οπως καταλαβατε ψαχνουμε για πρασινο νησι λοιπον, ηρεμο, να εχει ομως και κανα δυο μπαρακια να χορεψουμε αν θελησουμε, μην ειναι μες την νεκρα(!) και να 'χει κ μαγαζακια με ρεμπεταδικα κ λαικα εμμ.. τι αλλο.. φθηνο να ειναι.. ωραιες παραλιες(με βοτσαλακια περισσοτερο, οχι τη σπαστικη αμμο που σου κολλαει παντου χεχε)..μμ..ωραια χωρα με φιλοξενους ανθρωπους..καιαιαι... να αποπνεει κατι μαγικο αν γινεται, κατι οικειο...(οπως στην Αμοργο οσοι εχουν παει...μεγαλη μου αγαπη...).α! κ οσο για τη μεταφορα, ακομα δεν εχουμε μεσο, αλλα ευελπιστει να βγαλει διπλωμα μεχρι τοτε για σκουτερακι..αν οχι,τοτε τι γινεται?νομιζω η αλοννησος εχει κτελ ε?..τεσπα..α!κ καπου με καλο κ φθηνο φαγητο!χαχαχα δηλαδη το ακατορθωτο ζηταω.. εν πασει περιπτωσει, πειτε μου αποψεις σας μπας και καταληξω καπου..
υ.γ. αν κλεισουμε μαιο-ιουνιο ξενοδοχειο θα βρουμε φθηνο κ καλο?εισιτηρια?ειναι κ το θεμα των γονεων γι'αυτο ρωταω....
ευχαριστω προκαταβολικα.!
υ.γ. αν κλεισουμε μαιο-ιουνιο ξενοδοχειο θα βρουμε φθηνο κ καλο?εισιτηρια?ειναι κ το θεμα των γονεων γι'αυτο ρωταω....
ευχαριστω προκαταβολικα.!