αληθεια η ψεμα;

υπαρχουν last minute σουπερ προσφορες

• ναι

Votes: 6 66,7%
  • οχι

Votes: 3 33,3%

• Total voters
    9
  • Poll closed .

lgeorge

New Member
Καλησπερα
παρολο που παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα που στελνω. Καλως σας βρηκα λοιπον απο κοντα!

Καταγομενος απο τουριστικο νησι παντα ακουγα ότι αρκετος κοσμος απο το εξωτερικο ερχεται στο νησι μου στα πολυτελη ξενοδοχεία σε εξευτελιστικες τιμες!

π.χ. σε 4 ή 5 αστερων ξενοδοχειο με all inclusive για μια εβδομαδα με 200 ευρώ.!
Πραγματι υπαρχουν last minute σουπερ προσφορες τετοιου <<βεληνεκους>>;
Αυτο ειναι αλήθεια ή ψεμα ?

φετος αποφασισα να κανω μια εβδομαδα το γυρο της βορειας ιταλίας και μια εβδομαδα να χαλαρωσω στη σικελια.Ψαχνοντας για last minute προσφορα για σικελία σε 4 ή 5 αστερων ξενοδοχειο για 2 ατομα με all inclusive απο 19/6 εως 27/6 το λιγοτερο που βρηκα ειναι με 100 ευρω την βραδια
Μηπως εσεις μπορείτε να βρειτε κατι καλυτερο σε καλυτερη τιμή;μια last minute σουπερ προσφορα;
μπορείτε να μου δωσετε διευθυνσεις για last minute στη σικελία ;

Traveller

Member
φετος αποφασισα να κανω μια εβδομαδα το γυρο της βορειας ιταλίας και μια εβδομαδα να χαλαρωσω στη σικελια.Ψαχνοντας για last minute προσφορα για σικελία σε 4 ή 5 αστερων ξενοδοχειο για 2 ατομα με all inclusive απο 19/6 εως 27/6 το λιγοτερο που βρηκα ειναι με 100 ευρω την βραδια;
Δηλαδή σε πεντάστερο ξενοδοχείο all inclusive βρίσκεις 100? την βραδιά και είναι πολλά?
Ψάχνεις να βρεις με 30? το βράδυ το δίκλινο all inclusive σε πεντάστερο ξενοδοχείο?
Μήπως να σε πληρώνανε κιόλας?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλησπερα
παρολο που παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα που στελνω. Καλως σας βρηκα λοιπον απο κοντα!

Καταγομενος απο τουριστικο νησι παντα ακουγα ότι αρκετος κοσμος απο το εξωτερικο ερχεται στο νησι μου στα πολυτελη ξενοδοχεία σε εξευτελιστικες τιμες!

π.χ. σε 4 ή 5 αστερων ξενοδοχειο με all inclusive για μια εβδομαδα με 200 ευρώ.!

φετος αποφασισα να κανω μια εβδομαδα το γυρο της βορειας ιταλίας και μια εβδομαδα να χαλαρωσω στη σικελια.Ψαχνοντας για last minute προσφορα για σικελία σε 4 ή 5 αστερων ξενοδοχειο για 2 ατομα με all inclusive απο 19/6 εως 27/6 το λιγοτερο που βρηκα ειναι με 100 ευρω την βραδια
Μηπως εσεις μπορείτε να βρειτε κατι καλυτερο σε καλυτερη τιμή;μια last minute σουπερ προσφορα;
Το οτι βρηκες δικλινο σε 5* ξενοδοχειο all inclusive με 100 ευρω ειναι απο μονο του μια ΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ!!!
Σε συμβουλευω να το κλεισεις αμεσως γιατι τετοια ευκαιρια δεν χανεται!!:shock::shock:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τα 100Ε μήπως τα βρήκες στα βουνά?..ή κανένα 4στερο με απονομή των αστεριών πολλά χρόνια πριν..
η Σικελία ενημερωτικά έχει 180000 κλινες όσο και η Ρόδος περίπου ή λίγο πιο πανω. απ' αυτές 120000 ειναι σε ξενοδοχεία που όμως δεν υπάρχει όσο εδώ ο τουρισμός πακέτο. γι αυτό και δεν ξεπουλάνε και καλά κάνουν.έχουν και >4.000.000 αφιξεις ετησίως.. ο τουρισμός πακέτο πάει Τυνησία, Τουρκία και Ελλάδα..
πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι καλό <100Ε, ούτε last minute. Εδώ κοίτα τα πρακτορεία που έχουν συζητηθεί σε άλλα τόπικ και θα δεις ότι βρίσκεις προσφορες. Στη Σικελία έχει μεγάλη σημασία που θα πας. άλλο Ταορμίνα-Cefalu άλλο Agrigento-Porto Empedocle..
για πες μας και το νησί σου ποιο είναι..

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
67984ask.jpg/asp

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα