EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Δεν ξανα ακυρωνονται πτησεις! Χαλαρωστε! Εκτος και αν προκυψει κατι αλλο (οσο πιθανο ειναι να προκυψει και με οποιαδηποτε αλλη εταιρια ).
κοιτα να δεις το εψαξα αλλα απο οτι βλεπω ολοι τα χρηματα τους ζητανε εμεις ταξιδακι θελουμε πως θα κατσει η αλλαγη πτησης δωρεαν?και φορ δε ρεκορντ το σχετικο απο το μαιλ της ακυρωσης..
Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα και μου εχει σταλει το ιδιο μαιλ!Κ εχω διαβασει σχεδον ολο το τοπικ και δεν εχω βρει μια ξεκαθαρη απαντηση στην ερωτηση που θα κανω.Πολυ απλα,τι ακριβως ειναι η δευτερη επιλογη,δλδ αυτο:+ 44 871 246 0002 – English speaking. Calls cost £0.10 per minute plus international calling rates and network extras.
Our lines are open Mon - Fri, 09:00 - 18:00 GMT, Sat 10:00 – 17:00 GMT and Sun 11:00 – 17:00 GMT.
πάρε εδώ τηλ. και θα σου λύσουν το πρόβλημα σου
Βγήκε καμιά άκρη; Ομοιοπαθείς, δυστυχώς.Εχω και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα και μου εχει σταλει το ιδιο μαιλ!Κ εχω διαβασει σχεδον ολο το τοπικ και δεν εχω βρει μια ξεκαθαρη απαντηση στην ερωτηση που θα κανω.Πολυ απλα,τι ακριβως ειναι η δευτερη επιλογη,δλδ αυτο:
Option 2
Re-Book free of charge onto alternative Ryanair flights operating from nearby departure or arrival airports.
Please contact Ryanair reservations. Click below for details.
Contacting Customer Service
????
Εχω ψαξει σχεδον ολο το σαιτ της ραιαν και παλι δεν εχω βρει επαρκεις διευκρινησεις.Και τις 3 τελευταιες μερες ειμαι γυρω στις 10 ωρες την μερα στο ιντερνετ ψαχνοντας.Τηλεφωνο φυσικα θα παρω αυριο.Αλλα πολλοι λετε οτι ακρη δεν θα βγαλω.Οποτε οποιος εχει την ιδια εμπειρια θα εκτιμουσα αν απαντουσε.Εγω προς το παρον εχω καταλαβει οτι απλα μου δινεται η δυνατοτητα να πεταξω χωρις κοστος προς το πιο κοντινο αεροδρομιο της Βουδαπεστης.Αλλα ειναι μια αρκετα ελλιπης πληροφορια εκ μερους της εταιρειας.Οποτε για αυτο ζηταω απο καποιον να μου πει τι εκανε αυτος αν ειχε την ιδια εμπειρια....