• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ακυρωσεις πτησεων

ioanis37

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ταιλανδη
Ταξίδι-Όνειρο
ταιλανδη μπαλι
καλησπερα σε ολους εχω μια απορια αν καποιος κανει μια κρατηση αεροπορικου εισητηριου απο που μπορει να δει αν υπαρχει ακυρωση πτησης λογω απεργιας καιρου κτλ και σε περιπτωση που βρισκετε στο εξωτερικο τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις πως βρισκει ακρη ενημερωνεται απο την εταιρια? με το θεμα διαμονης μεχρι την επομενη πτηση ποιος καλυπτει τα εξοδα εφοσον ευθυνεται η αεροπορικη εταιρια σου βρισκουν αυτοι ξενοδοχειο?

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ

amantab

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου γης και πατρίς...
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρος
Μπορείς να μπαίνεις στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου και βγάζουν συνεχώς ανακοινώσεις. Η να πάρεις τηλέφωνο στην εταιρεία και να σου πουν. Βέβαια εμένα φίλοι μου χτες περίμεναν μια ώρα να συνεννοηθούν με Ολυμπιακή μέσω τηλεφώνου και τελικά πήγαν κάτι άλλοι φίλοι μας που είναι Ελλάδα στα γραφεία, ρώτησαν και μας είπαν. Σίγουρα δεν θα σε ενημερώσει η εταιρεία από μόνη της! Όσον αφορά διαμονή, σε ακυρώσεις λόγω καιρού κτλ, δεν νομίζω ότι στα καλύπτει η εταιρεία, διότι ούτε δικιά της ευθύνη είναι..γι αυτό έχουν γεμίσει και τα αεροδρόμια με ταξιδιώτες που έχουν "κολλήσει"!

dimistr

Member
τι σε κάνουν όμωσ???? μπένεισ στην επόμενη πτήση όποτε έχει η γίνονται και ενδιάμεσες πτήσεισ μόλισ λήξη η ακυρωση?? εμεισ πετάμε την τρίτη το μεσιμερι για παρίσι σκατα..... θα πεμενουμε μασ βλέπω το αεροδρόμιο

vaios

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
eyjafjallajokull
Η αγωνία μεγαλώνει

Η αγωνία μεγαλώνει. :(:(
Την Παρασκευή πετάμε για Κάιρο, θα γίνει η εκδρομή ή όχι??
Αν δεν γίνει, τι γίνεται με την ακύρωση? ξέρει κάποιος να μου πει.
Και πες πως έγινε η πτήση και υπάρχει ακύρωση επιστροφής, τότε κλάφτα Χαράλαμπε, θα μάθουμε για τα καλά το Κάιρο.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Η αγωνία μεγαλώνει. :(:(
Την Παρασκευή πετάμε για Κάιρο, θα γίνει η εκδρομή ή όχι??
Αν δεν γίνει, τι γίνεται με την ακύρωση? ξέρει κάποιος να μου πει.
Και πες πως έγινε η πτήση και υπάρχει ακύρωση επιστροφής, τότε κλάφτα Χαράλαμπε, θα μάθουμε για τα καλά το Κάιρο.
σας βλέπω ή να φυσάτε από αίγυπτο μεριά να φύγει το σύννεφΟ ή να γινόσαστε citizen of egypt ή στη χειρότερη πετάγομαι με τη βάρκα και σας παίρνω.... ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ???? Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ:haha:

vasso

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Είσαι απαιχτος!!!!!!!!!!!!!!

vaios

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
eyjafjallajokull
Στην περίπτωση ακύρωσης εκδρομής τι γίνεται με το πρακτορείο?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom