ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
άμα θες οικονομικά και αγγλικά κοίτα προς Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία
Αφού δεν τα έχει αυτά στις επιλογές που μας έδωσε η κοπέλα!άμα θες οικονομικά και αγγλικά κοίτα προς Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία
Είσαι μεγάλοςμα για αυτό τα έγραψα kochanie ;P
Αν είσαι και τομέα ενέργειας το Άαχεν είναι από τις λίγες "ενεργειακές" συνεργασίες του τμήματος. Φίλος πέρασε τα Ηλεκτρονικά Ισχύος 1 (ανάμεσα σε άλλα) στο Άαχεν.το βρηκες.ηλεκτρολογος..ευχαριστω για την αποψη ειμαι στη φαση που στελνω μειλς και το επεξεργαζομαι.νομιζω η ηβιρικη ειναι πιο οικονομικη και στα μετρα μας(δε ξερω ισπανικα) στη γερμαια θα ειμαι πιο πολυ στα πλαισια της σχολης
Γουντζ (Łódź)
Δε τα ξέρω ακόμα συγχώρα με! Σε μερικούς μήνες!Γουντζ (Łódź)
Γι'αυτό βοηθάμε όσο μπορούμε να τα μάθειςΔε τα ξέρω ακόμα συγχώρα με! Σε μερικούς μήνες!
Earth έκανες μαθήματα γλώσσας εκεί; Γίνονται μαθήματα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου;Γι'αυτό βοηθάμε όσο μπορούμε να τα μάθεις
Εγώ για πολύ καιρό-κι όσο ήμουν εκεί ακόμα-δεν είχα ιδέα ότι προφέρεται έτσι. Κλασικά Λοντζ το έλεγα. Πφφ, δύσκολη γλώσσα, πολύ δύσκολη:roll:
Γίνονται παντού πιστεύω. Σε μένα είχε αλλά εγώ η χαζή ήθελα όσο το δυνατό περισσότερο ελεύθερο χρόνο τότε και δε συμμετείχα στα μαθήματα. Το μετανιώνω τώρα πια γιατί τις μαθαίνω κι εύκολα τις ξένες γλώσσες και θα ήταν ωραία να ξέρω λίγα πολωνικά Θα σου συνιστούσα να μάθεις, θα σε βοηθήσει και στην καθημερινότητα!Earth έκανες μαθήματα γλώσσας εκεί; Γίνονται μαθήματα κατά τη διάρκεια του εξαμήνου;