Krekouzas
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Darjeeling.
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΡαπαΝουι,BurningMan Fest.
Η λάβα κόχλαζε κι εκτινασσόταν, αλλά τα μάτια μου άρχισαν να τσούζουν κι επέστρεψα στο υψηλότερη σημείο, με τη λιγότερη καλή θέα, αλλά γρήγορα ζήλεψα αυτούς που ήταν πιο κοντά κι επέστρεψα, ΤΙ ΘΕΑΜΑ, ειδικά σε κάποια φάση που και οι δύο κρατήρες είχαν ταυτόχρονη έκρηξη, Απλά φανταστική εμπειρία, άξιζε τα πάντα...
Πραγματικά ήταν μια μοναδική εμπειρία η επίσκεψη σε ενα ενεργό ηφαίστειο!!! Μια επίσκεψη με μηδαμινά μέτρα ασφαλείας, που το κάνει πιο αυθεντικό σαν εμπειρία! Στην Ευρώπη όχι το tree house δεν θα υπήρχε απέναντι μα θα ήταν αρκετά χιλιόμετρα περίφραξη. Δεν ξέρω εάν θα ξανα ζήσω κάτι ανάλογο στη ζωή μου!
Ακόμη και το lodge ήταν φανταστικό. Με απίστευτη θέα ακριβώς στο βουνό, όπου έβλεπες συχνά πυκνά καπνό να βγάζει όταν το ηφαίστειο βρυχώταν.
Όπου ο Γιωργάκης μου είχε πάρει το διπλό κρεβάτι που λόγω των λουλουδιών είχαν μαζευτεί και αρκετά μυρμιγκακια!!!
Όχι μόνο της Ιαπωνίας μα και της Ελλάδας είχαμε για την παρέλαση... των εθνών!
Ανεβαίνοντας...
Μοναδική θέα! Υπέροχο ηλιοβασίλεμα!!! Μπροστά είχαμε την λάβα και το ηφαίστειο σε έξαρση, και πίσω μας μια τροπική βλάστηση και ενα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα!!!!
Δεν θυμάμαι εάν ήθελα να βγάλω το Γιώργο φωτογραφία ή την γαλλιδούλα που σχολιάζαμε συνέχεια!!!
Να σημειώσω επίσης ότι εκείνη την μέρα μια κάμερα χάλασε και δύο την προηγούμενη λόγο του δυνατού αέρα και της στάχτης. Κάποιοι άλλοι μας είπαν ότι συχνά φωτογραφικές χαλάνε. Ευτυχώς εμείς φύγαμε αλώβητοι.
Last edited: