zmaria
Member
Εγώ αν δεν με χορέψεις, δεν κουνάω βήμα.Αναμένουμε και ξέφρενους λάτιν χωρούς. Εσείς τα νειάτα, εμείς πια πάμε για ανταλλακτικά και απόσυρση
Εγώ αν δεν με χορέψεις, δεν κουνάω βήμα.Αναμένουμε και ξέφρενους λάτιν χωρούς. Εσείς τα νειάτα, εμείς πια πάμε για ανταλλακτικά και απόσυρση
Χρυσό μου, οταν παρανομείς, παρανομείς σε όλους τους τομείς, οχι μονο σε εναν.Καλα ρε, δε ψηφισες ηδη;;
Ενδείκνυται το μέρος για θεματική υπερπαραγωγή; να ξέρω να προετοιμαστώ
Το μπαρακι ειναι σχετικα μικρο...αλλα πιστευω,οτι ολοι θα βολευτουμε.Οσο αφορα,τις διαφορες δραστηριοτητες που θελει ο λαος.Αναμένουμε και ξέφρενους λάτιν χωρούς.
Αυτό με το Τοτό το θυμάσαι; Πάνε τα παλιά μεγαλεία Μαράκι μουουουουουου πάνεΕγώ αν δεν με χορέψεις, δεν κουνάω βήμα.
Μα εσύ αναφέρθηκες σε εμφάνιση υπερπαραγωγή!Μόνο ενδυματολογικό θα ήταν το θέαμα?Αυτό με το Τοτό το θυμάσαι; Πάνε τα παλιά μεγαλεία Μαράκι μουουουουουου πάνε
Sieben sieben καταμεσίς του δρομου θα με πάρουν με τα μαρουλόφυλλαΜα εσύ αναφέρθηκες σε εμφάνιση υπερπαραγωγή!Μόνο ενδυματολογικό θα ήταν το θέαμα?
Εγώ νόμιζα κάτι αντίστοιχο με το ζίμπεν ζίμπεν αλλά στο πιο επίκαιρο (κάτι είχα στο μυαλό μου)
Να ξέρω να μη κλείσω αεροπορικά