paefstra
Member
Ρίχνω για Σάββατο 18.Στις 10 ριξε!
Ρίχνω για Σάββατο 18.Στις 10 ριξε!
Υπό αυτη την εννοια, προτείνω η κοπή της πίτας να ορισθει απο τωρα για τις 8 Ιανουαριου.Εμ, αυτά τα πράγματα (συναντήσεις), τα κανονίζουνε καιρό πριν. Να ξέρει ο κόσμος πότε να κλείνει ταξίδια...
3 μήνες και κάτι, δεν είναι αρκετός καιρός πριν. Μια πρόταση για ανοιξιάτικη συνάντηση στις 8 του Μάη, θα ήταν οριακά (ήδη έχω κλείσει το προηγούμενο και το επόμενο Σ/Κ )Υπό αυτη την εννοια, προτείνω η κοπή της πίτας να ορισθει απο τωρα για τις 8 Ιανουαριου.
Ε όχι και όλοι...Nedelja γιατί δεν μπαίνει στην επιλογή η 18η; απ'ότι βλέπω άλλοι δεν μπορούν 10 άλλοι 24, αλλά όλοι 18;;;;;;
Αναμένουμε και ξέφρενους λάτιν χωρούς. Εσείς τα νειάτα, εμείς πια πάμε για ανταλλακτικά και απόσυρσηΣτις 10, στις 10! Στις 24 θα λείπω στάνταρ!
Μακάρι να τα καταφέρω να έρθω, καιρό έχω να σας δω!
Ποιου ετους? Οχι του 2015 που φυσικα εχουμε ηδη κλεισει.Υπό αυτη την εννοια, προτείνω η κοπή της πίτας να ορισθει απο τωρα για τις 8 Ιανουαριου.
Εσυ μπορεις να διηγηθεις τα απομνημονευματα σου απο ΜουναρΑναμένουμε και ξέφρενους λάτιν χωρούς. Εσείς τα νειάτα, εμείς πια πάμε για ανταλλακτικά και απόσυρση
Πίνοντας το χαμομήλι μου..... να πάρω και το υαλουρονικό μαζίΕσυ μπορεις να διηγηθεις τα απομνημονευματα σου απο Μουναρ