tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ρε τρολλαρετε ασυστολα και δεν μπορω να παρω σοβαρη απαντηση απο την κοπελα. Αν θελετε να κανετε πλακα πατε στο social, εδω ειναι σοβαρο το θεμα...
Ολοι μαζι σου λεω θα περασουμε καλα.
Και γω στα κλαμπακια μεσα.Με φωσφοριζε βραχιολια και τρελα στα μυαλα
Να προσθέσω κι εγώ μια εσάνς καλτιάς....Το κάνεις όλο και πιο cult, βλέπω .
Σταματάω εδώ και κάνω δραματική έκκληση στην ύπανδρο κυρία να επικοινωνήσει πάραυτα με το φίλο tripakia. Άντε να τον παρηγορήσουμε μετά, που ξεσηκώθηκε το παιδί.Ρε τρολλαρετε ασυστολα και δεν μπορω να παρω σοβαρη απαντηση απο την κοπελα. Αν θελετε να κανετε πλακα πατε στο social, εδω ειναι σοβαρο το θεμα...
Tripakias, μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι Στο social είμαστε. Λες να έμενε για πολύ το συγκεκριμένο τόπικ στο "Γενικά Περί Ταξιδιών";Ρε τρολλαρετε ασυστολα και δεν μπορω να παρω σοβαρη απαντηση απο την κοπελα. Αν θελετε να κανετε πλακα πατε στο social, εδω ειναι σοβαρο το θεμα...
Nedelja πάντα καίριες οι παρεμβάσεις σου!Να προσθέσω κι εγώ μια εσάνς καλτιάς....
Θα κυνηγάνε και τις κάμερες του Star και θα φωνάζουν Μυυυυυυυκονόοοοοοοος.....
A tripakia, θα σου κανω ζηλειες!!!Ρε τρολλαρετε ασυστολα και δεν μπορω να παρω σοβαρη απαντηση απο την κοπελα. Αν θελετε να κανετε πλακα πατε στο social, εδω ειναι σοβαρο το θεμα...
Και τι θελεις λοιπον, να αναλαβεις εσυ τις πετρες και εγω τον αντρα σου?εγω μιλαω και με τις πετρες! Ειμαι μπιρι μπιρι!! Αλλα ο αντρας μου ειναι ο σεμνος της υποθεσης!
Μαζι σου ειχα σκοπο να παω. Αλλα αφου δεν ανταποκρινονται, αυτοι χανουν...A tripakia, θα σου κανω ζηλειες!!!