• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ψαχνουμε παρεα για Μυκονο..ενδιαφερετε κανεις;; :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Το πιστευω ακραδαντα οτι θα κανουμε παρεες εκει, εγω μιλαω και με τις πετρες! Ειμαι μπιρι μπιρι!! Αλλα ο αντρας μου ειναι ο σεμνος της υποθεσης! Να μιλαω και να χορευω εγω κι αυτος να μην εχει παρεα να πει μια κουβεντα;; Θα ειμαστε κωμωδια! Καλη η μυκονος ε;; Χαβαλε και 24ωρη διασκεδαση θελω, τιποτα αλλο.. παραλιες εχει και η χαλκιδικουλα μας, φυση επισης.. το νησι ειναι για ξεφαντωμα πιστευω. Εχετε εμπειριες απο το νησι αυτο; Γιατι ολοι μαγευονται και δεν ξερω γιατι!!
Αν ο χαρακτήρας σας είναι τόσο "έξω καρδιά" τί σας εμποδίζει από το να γλεντήσετε και να ξεφαντώσετε με την ψυχή σας και στη Χαλκιδικούλα; Είναι ανάγκη να διασχίσετε τη μισή Ελλάδα και να πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας σε ένα νησί που έχει τις χάρες του, μεν, αλλά θέλετε μόνο τη νυχτερινή ζωή...

Εύχομαι να βρείτε την παρέα που ψάχνετε! Είμαι βέβαιη ότι αρκετά ζευγάρια θα θέλουν ανανέωση αλλά κι άλλα τόσα που έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον...

varioAthens

Member
Το πιστευω ακραδαντα οτι θα κανουμε παρεες εκει, εγω μιλαω και με τις πετρες! Ειμαι μπιρι μπιρι!! Αλλα ο αντρας μου ειναι ο σεμνος της υποθεσης! Να μιλαω και να χορευω εγω κι αυτος να μην εχει παρεα να πει μια κουβεντα;; Θα ειμαστε κωμωδια! Καλη η μυκονος ε;; Χαβαλε και 24ωρη διασκεδαση θελω, τιποτα αλλο.. παραλιες εχει και η χαλκιδικουλα μας, φυση επισης.. το νησι ειναι για ξεφαντωμα πιστευω. Εχετε εμπειριες απο το νησι αυτο; Γιατι ολοι μαγευονται και δεν ξερω γιατι!!
Εαν ειναι τοσο σεμνος, δε νομιζω να ενθουσιαστει και τοσο με την προοπτικη να πατε παρεα με καποιο τυχαιο ζευγαρι που γνωρισες στο ιντερνετ... Αστον καλυτερα σπιτι και πηγαινε με καμια φιλη σου! ;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αφήστε τη Μύκονο και πηγαίνετε στην Κούβα, με την προσφορά της SWISS το ίδιο θα σας έρθει. Εκεί να δεις πού θα πάει περίπατο η σεμνότητα του άνδρα σου.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Αλλα ο αντρας μου ειναι ο σεμνος της υποθεσης! Να μιλαω και να χορευω εγω κι αυτος να μην εχει παρεα να πει μια κουβεντα;;
Πήγαινε τον στην Κούβα...εκεί θα του λυθεί η γλώσσα...και όχι μόνο...:D

Edit: ε όχι με πρόλαβε o Yorgos!!!!!!!

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
λες να ενδιαφερονται και για swinging?δεν νομιζω...πιστευω θα απευθυνοντουσαν αλλου και οχι σαυτο το φορουμ...

τετοια να λεμε στην κοπελα και βλεπω κι αυτη να μη ξαναμπαινει εδω μεσα..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Υπαρχει ελληνικο φορουμ για τουριστες swingers; Γιαννη ξες κατι και δεν το λες;

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
χαχαχααχα μπορει ναι...

οποτε ας απευθυνθει εκει!
ή εσυ αν ενδιαφερεσαι!

jimp

Member
Αν ενδιαφερεστε και για swinging pm me...
Μην στειλετε κανενα πμ στον tripakia.

Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες(βλεπε εμενα:)) που ειναι ετοιμοι για ξεφρενο παρτυ χωρις περιορισμους;)

Σε ελευθερη κοινωνια ζουμε και υπαρχει ανταγωνισμος που ριχνει τις τιμες(υποτιθεται..) tripakia!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401