• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ψάχνω για γαμήλιο ταξίδι

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αν ειναι αρχες Ιουλιου το προλαβαινω!!:roll: Θα παω για 3 εβδομαδες μεχρι αρχες Ιουλιου!
Σιγουρα θα γυρισω όλο το νησι και την ιστορια την δικη σου και της go2beach θα την εχω μαζι μου τυπωμενη!!:love2:

varioAthens

Member
Αν ειναι αρχες Ιουλιου το προλαβαινω!!:roll: Θα παω για 3 εβδομαδες μεχρι αρχες Ιουλιου!
Σιγουρα θα γυρισω όλο το νησι και την ιστορια την δικη σου και της go2beach θα την εχω μαζι μου τυπωμενη!!:love2:

Πέρσι έγινε 26-31 Ιουλίου! Ελπίζω να είσαι τυχερή φέτος!

Σου αφιερώνω και ένα σπέσιαλ κομμάτι bachata για να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά :) :

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Βρε meli που στάζεις μέλι, δε μας λυπάσαι κι εμάς....τώρα πας Σεϋχέλλες, τον Ιούνιο Δομήνικο, πλιζ, μη τα πετάς έτσι αυτά....ζηλεύω αφόρητα....μπάτλερ θέλετε? :D

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ

Σου αφιερώνω και ένα σπέσιαλ κομμάτι bachata για να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά :) :

τραγούδι και ατμόσφαιρα τέλεια vario

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
varioathens σευχαριστω πολυ!!! Τελειο ειναι!!:love2:
GTS ευπροσδεκτος!! ετοιμασου,εχεις χρονο!
Panpan κι εσυ...που αποτι βλεπω εχεις παει και ιστορια δεν εχεις γραψει,θα σε μαλωσω...:D Αντε πες καμια πληροφορια τι να μην χασω...
Η μαλλον οποιος θελει ναρθει πρεπει να μαθει τον χορο να τον χορευουμε μαζι!! Κοιταξτε προσεκτικα το βιντεο και παμε ολοι μαζι...1-2-3-4 πανω το ποδι,κουνηστε τον γοφο...:lol::haha:

giorgosg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα Μπορα
Αυτό ήταν! Με πείσατε!!!! Το ταξίδακι θα κλείσει εντός ημερών!!!

Θα ήθελα να είχα μια βάση σε πολυτελές ξενοδοχείο, λόγω κούρασης διοργάνωσης γάμου γι΄ αυτό θα ακολουθήσω το στιλ της Varioathens με αρκετές εκδρομές και ίσως να νοικιάσω κανά τζιπ για να μπαίνω μέσα στις λάσπες και τα ποτάμια.
Βέβαια με την πολυτέλεια, τις εκδρομές και το ενοίκιο τζιπ μειώνονται οι μέρες παραμονής, αλλά δεν πειράζει!

meli θα είμαστε το ίδιο διάστημα εκεί. Φαντάζομαι να σας βρίσκουμε τυχαία σε ερημική παραλία και να σας ακούω να λέτε: "Όχι ρε γαμώτο! Δεν πάτε λίγο πιο πέρα;" :bleh:

Varioathens θα μπορούσα να έχω το όνομα του ξενοδοχείου με το τρενάκι;

ΥΓ. Μετά το μήνυμα εννοείται τυπώνω κι εγώ τις ιστορίες σας! Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ταξιοδιωτικός οδηγός!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!! :clap:
ΥΓ2. Χρειάζονται τίποτα εμβόλια πριν; Κάπου διάβασα ένα για ελονοσία....

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
varioathens σευχαριστω πολυ!!! Τελειο ειναι!!:love2:
GTS ευπροσδεκτος!! ετοιμασου,εχεις χρονο!
Panpan κι εσυ...που αποτι βλεπω εχεις παει και ιστορια δεν εχεις γραψει,θα σε μαλωσω...:D Αντε πες καμια πληροφορια τι να μην χασω...
Η μαλλον οποιος θελει ναρθει πρεπει να μαθει τον χορο να τον χορευουμε μαζι!! Κοιταξτε προσεκτικα το βιντεο και παμε ολοι μαζι...1-2-3-4 πανω το ποδι,κουνηστε τον γοφο...:lol::haha:
να τον μάθετε κι εσείς:haha:

Lalibela

Member
ρε παιδια εξηγηστε μου κατι...γιατι ενα γαμηλιο ταξιδι πρεπει να ειναι ή με κοκτειλ ή με γονδολα ....πραγματικα το εχω απορια ...τι αλλάζει?φουντώνει ο έρωτας?

giorgosg σορυ το εχω απορια ειλικρινα

με το καλο ο γαμος!!!

υγ.δεν το ανοιγουμε ενα topic να το συζητησουμε?

giorgosg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα Μπορα
Θα σου απαντήσω γιατί:

Μπορεί τα λεφτά να μη σου τρέχουν από τα μπατζάκια, αλλά πάντα ονειρεύσαι εξωτικούς παραδείσους με κρυστάλλινα νερά, μία πίνα κολάντα στο χέρι χορεύοντας marenque. Οπότε ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να γίνει μία φορά στη ζωή σου (μακάρι και περισσότερες). Το γαμήλιο ταξίδι προσφέρει αυτή την ευκαιρία και λόγω προσφορών στους νεόνυμφους και γενικά θέλεις να συνδέσεις τη στιγμή αυτή με κάτι μαγικό και αξέχαστο.

Στη ζωή μου έχω κάνει λίγα ταξίδια σε πόλεις τις Ευρώπης και ένα στην Τυνησία όταν ήμουν 9 χρονών. Πιστέψτε με πως αυτό στην Τυνησία παραμένει το καλύτερο (ό,τι θυμάμαι δηλαδή). Το να πάω σε μια μεγάλη πόλη δε με συγκινεί τόσο. Το να γνωρίσω όμως τελείως διαφορετικούς πολιτισμούς ναι, αυτό μάλιστα.

Πήγα Βαρκελώνη πρόσφατα. Δε λέω όλα ήταν τέλεια, αλλά στο γαμήλιο ταξίδι μου επιζητώ το διαφορετικό.

Και μη νομίζεις ότι θα πάω στην Πούντα Κάνα και θα αράζω όλη την ημέρα στην παραλία του ξενοδοχείου. Προβλέπω να το κάνω μία - μία. Δηλαδή μία μέρα ξενοδοχείο και χλιδή, την άλλη εκδρομούλες στις ζούγκλες και τις ερημικές παραλίες του νησιού.

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!

Ελα βρε vario τι μου θύμησες τώρα!!!!!
Πατσάντα με την κοιλιά στο στόμα σε διαγωνισμό.Πως δεν γέννησα εκεινο το βράδυ!!!!!!!!:haha::haha::haha::haha::haha:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Κοιτα το γαμηλιο ταξιδι ειναι οπως το φανταζεται κανεις...Ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι το φανταζονται καπως ετσι..παραλια..κοκτειλ και κυριλε ξενοδοχεια.:)
Εμενα παντως καθε αλλο παρα κυριλε ηταν..Με μηχανη τον γυρο της Ευρωπης μεχρι Ιμπιζα...ακομα ποναει ο κ....ς μου απο τα χιλιομετρα..:haha::haha:
Παντως ηταν οντως πρωτοτυπο κι ηταν οντως μηνας του μελιτος στην διαρκεια.:clap: Απο τοτε τον μηνα στις διακοπες τον κηνυγαμε,αλλα δεν μας καθεται...:(
Νιοπαντρε,αν θες να συναντηθουμε,αφου καποια στιγμη θα περασουμε κι απο το σημειο που θασαστε...Αρκει να μπορεις να αντεξεις ενα τριχρονο να χορευει bachata..:bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom