ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Φθινόπωρο του 11, έχω περάσει την συνέντευξή για δουλεία για το Euro 2012, κι περιμένω πως κι πως το τηλεφώνημα από τα κεντρικά τους.
Μέχρι που ήρθε η μέρα, κι λαμβάνω τηλεφώνημα τους:
- Ο Κύριος Αποστολάκης Αθανάσιος;
- Μάλιστα ο ίδιος, από που καλείτε?
- Από τα κεντρικά του Euro 2012, περάσατε επιτυχώς την συνέντευξή, κι τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευση.
Όλο χαρά εγώ (παρά λίγο να χεστώ από την χαρά μου), με τρεμάμενη φωνή τους ρωτάω πότε κι που είναι η εκπαίδευση, κι μου απαντούν
- Είναι στην Οδησσό της Ουκρανίας, τα μεταφορικά είναι πληρωμένα για δύο άτομα, πάντα αεροπορικά πάντα.
- Συγνώμη, αλλά μπορώ τα αεροπορικά να τα αλλάξω σε εισιτήρια για τρένο από το Λβιβ για την Οδησσό? Φοβάμαι τα αεροπλάνα (κι καλά), κι θα ήθελα να πάω με το τρένο που δε το φοβάμαι (πάλι κι καλά, το χαβαλέ του τρένου ήθελα).
-Κανένα πρόβλημα, την διαφορά του αεροπορικού θα σας στην επιστρέψουμε στην διαμονή σας. Αλλά θα πρέπει να είστε στην Οδησσό στις 30/31 για την εκπαίδευση.
- Κανένα πρόβλημα, τα λέμε τότε.
Το ταξίδι ετοιμάστηκε πολλή γρήγορα, κι το πρόγραμμα είχε ως εξής:
29/10 τρένο από την Κρακοβία για Przemysl(συνοριακό πέρασμα με την Ουκρανία) κι ύπνο εκεί
30/10 πέρασμα με τα πόδια τα σύνορα, προαστιακός για το Λβίβ, βόλτα στην πόλη
31/10 τρένο στις 0100 την νύχτα για Οδησσό, μετά από 12 ώρες Οδησσό, εκπαίδευση
01/11 βόλτα στην Οδησσό κι στις 1900 τρένο για το Λβιβ
02/11 βόλτες στο Λβιβ
03/11 νυχτερινό τρένο για την Κρακοβία
δυστυχώς κοζάκους (Κοζάκοι - Βικιπαίδεια) δε βρήκα, ελπίζω να βρω την επόμενη φορά
Μέχρι που ήρθε η μέρα, κι λαμβάνω τηλεφώνημα τους:
- Ο Κύριος Αποστολάκης Αθανάσιος;
- Μάλιστα ο ίδιος, από που καλείτε?
- Από τα κεντρικά του Euro 2012, περάσατε επιτυχώς την συνέντευξή, κι τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την εκπαίδευση.
Όλο χαρά εγώ (παρά λίγο να χεστώ από την χαρά μου), με τρεμάμενη φωνή τους ρωτάω πότε κι που είναι η εκπαίδευση, κι μου απαντούν
- Είναι στην Οδησσό της Ουκρανίας, τα μεταφορικά είναι πληρωμένα για δύο άτομα, πάντα αεροπορικά πάντα.
- Συγνώμη, αλλά μπορώ τα αεροπορικά να τα αλλάξω σε εισιτήρια για τρένο από το Λβιβ για την Οδησσό? Φοβάμαι τα αεροπλάνα (κι καλά), κι θα ήθελα να πάω με το τρένο που δε το φοβάμαι (πάλι κι καλά, το χαβαλέ του τρένου ήθελα).
-Κανένα πρόβλημα, την διαφορά του αεροπορικού θα σας στην επιστρέψουμε στην διαμονή σας. Αλλά θα πρέπει να είστε στην Οδησσό στις 30/31 για την εκπαίδευση.
- Κανένα πρόβλημα, τα λέμε τότε.
Το ταξίδι ετοιμάστηκε πολλή γρήγορα, κι το πρόγραμμα είχε ως εξής:
29/10 τρένο από την Κρακοβία για Przemysl(συνοριακό πέρασμα με την Ουκρανία) κι ύπνο εκεί
30/10 πέρασμα με τα πόδια τα σύνορα, προαστιακός για το Λβίβ, βόλτα στην πόλη
31/10 τρένο στις 0100 την νύχτα για Οδησσό, μετά από 12 ώρες Οδησσό, εκπαίδευση
01/11 βόλτα στην Οδησσό κι στις 1900 τρένο για το Λβιβ
02/11 βόλτες στο Λβιβ
03/11 νυχτερινό τρένο για την Κρακοβία
δυστυχώς κοζάκους (Κοζάκοι - Βικιπαίδεια) δε βρήκα, ελπίζω να βρω την επόμενη φορά
Attachments
-
76,6 KB Προβολές: 60