• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χρόνια πολλά, ευχές, κατάρες, κλπ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Νάσαι καλά Rethimno,πώς είχα την εντύπωση ότι κι εσένα σε λένε Εφη,κάνω λάθος ή δεν βγαίνει από το Ευθυμία;
Λαθος- λαθος, ειμαι Ευη απο Ευγενια....και γιορταζω παραμονη Χριστουγεννων......ασχετως που 25 Μαρτιου μου ευχονται ολοι γιατι μπερδευονται....αλλα Ο.Κ οι ευχες ειναι παντα ευπροσδεκετες ;);)

XRISTOS71

Member
να ευχηθώ στην Βαρσαμία που γιορτάζει σημερα χρονια πολλά για την γιορτή της να ειναι γερη και δυνατη να χαιρετε την οικογενεια της και να ταξιδέυει πάντα ......

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Χρηστο μου να σαι καλα και να χαιρεσαι παντα τα ταξίδια σου!!! :)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χρονια ΠΟλλα Βαρσα μου!
Να χαιρεσαι την ομορφη μπεμπα σου και τον αντρα σου και πολλα πολλα ομορφα ταξιδια να κανετε!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Φιλαράκι που να πάει το μυαλό μου πως γορτάζει!! Πολύχρονη, να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπάνε και να τους χαίρεσαι κι εσύ!
Α! Και καλά κεράσια (όπως λέμε καλά κρασά)
Να σε χαιρόμαστε κι εμείς!!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ευχαριστω πολυ παιδιά, να στε καλα ολοι σας που με "βρήκατε"... και μου ευχηθήκατε !!!
κερναω κερασια την άνοιξη... ξέρει ο Δήμος...χεχεχε

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Varsa κοντοχωριανή χρόνια σου πολλά. Να είσαι καλά και να χαίρεσαι όσους αγαπάς!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Βαρσαμία, χίλες ευχές και από μένα για να είσαι πάντα καλά, να χαίρεσαι την οικογένεια και να ταξιδεύεις όπου επιθυμείς !:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
αν και δεν το εχει βαλει στο προφιλ της, σημερα εχει γενεθλια ο javier bardem κατα κοσμον chrikky!!!!
θελω να ευχηθω στην φιλεναδα μου , να τα εκατοστησει , μαζι με τα χρονια να εκατοστησει και τα ταξιδια (ελπιζω να γινουν πανω απο 200)!!
:hug::birthday:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384