29 Μαϊου 2009 #409 varioAthens Member Μηνύματα 6.103 Likes 10.798 Astral χρόνια πολλά κι από μένα! Υγεία, ευτυχία και ταξίδια να έχεις!!!
29 Μαϊου 2009 #410 latina Member Μηνύματα 1.414 Likes 299 Επόμενο Ταξίδι ?? Ταξίδι-Όνειρο κούβα και ινδία χρονια πολλα astral!!με πολλα και καλα και υπεροχα ταξιδια!!!
29 Μαϊου 2009 #411 erminathess Member Μηνύματα 566 Likes 321 Ταξίδι-Όνειρο αργεντινη,μεξικο astral γλυκεια μου διδυμινα χρόνια σου πολλα, ευχομαι την τρελα σου για ταξιδια να μη αγγιξει η μηχανη του χρονου
astral γλυκεια μου διδυμινα χρόνια σου πολλα, ευχομαι την τρελα σου για ταξιδια να μη αγγιξει η μηχανη του χρονου
1 Ιουνίου 2009 #412 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή vario, latina και ermina, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Να είστε όλοι καλά και να κάνετε πολλά πολλά ταξίδια!!
vario, latina και ermina, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!! Να είστε όλοι καλά και να κάνετε πολλά πολλά ταξίδια!!
5 Ιουνίου 2009 #413 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... θα τη δώσω στεγνά τώρα... χρόνια πολλά dorothy!!! περιμένουμε γλυκάαα... :LOL:
5 Ιουνίου 2009 #414 skiouros82 Member Μηνύματα 727 Likes 53 Επόμενο Ταξίδι μας τσάκισε ο covid Ταξίδι-Όνειρο japan me cherry blossom απο το πρωι ηθελα να ευχηθω αλλα δεν ηξερα αν ειναι original το ονομα 'η nickname. χρονια σου πολλα κ καλα ,ευτυχισμενη κ πολυταξιδεμενη!!!!!
απο το πρωι ηθελα να ευχηθω αλλα δεν ηξερα αν ειναι original το ονομα 'η nickname. χρονια σου πολλα κ καλα ,ευτυχισμενη κ πολυταξιδεμενη!!!!!
5 Ιουνίου 2009 #415 mary_a Member Μηνύματα 1.180 Likes 112 Ταξίδι-Όνειρο Route 66 Χρόνια πολλά και από μένα!!
5 Ιουνίου 2009 #416 sapienza Member Μηνύματα 1.245 Likes 426 Επόμενο Ταξίδι Roma Ταξίδι-Όνειρο Costiera Amalfitana Dorothy γιορτάζεις? Χρόνια Πολλά!!!Οτι επιθυμέις!!! Εγώ θέλω mojito -άσε τα γλυκα....
5 Ιουνίου 2009 #417 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Χρόνια πολλά και κυρίως καλά και από εμένα!! Όχι, όχι, καλά λέει η chrikky, θέλουμε γλυκάααα!!
5 Ιουνίου 2009 #418 rethimno Member Μηνύματα 1.770 Likes 1.054 Επόμενο Ταξίδι Λεσβος Ταξίδι-Όνειρο Γύρος του κοσμου Χρονια πολλα να εισαι παντα καλα να εισαι ευτιχισμενη...και παντα καλα ταξιδια...
5 Ιουνίου 2009 #419 Dorotija Member Μηνύματα 1.297 Likes 701 Επόμενο Ταξίδι Να είναι η Κρακοβία? Ταξίδι-Όνειρο Yemen Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!! Εύχομαι σε όλες μας πολλά ταξίδια. Σοφία, έρχονται τα mojitos... 1 Ιουλίου στο Γουδή... εκεί θα βγάλουμε το άχτι μας!!! Γλυκά παιδιά αύριο
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!! Εύχομαι σε όλες μας πολλά ταξίδια. Σοφία, έρχονται τα mojitos... 1 Ιουλίου στο Γουδή... εκεί θα βγάλουμε το άχτι μας!!! Γλυκά παιδιά αύριο
5 Ιουνίου 2009 #420 getxowoman Member Μηνύματα 2.207 Likes 1.290 Καλημερα Dorotea!!!! Χρονια πολλα και λαμπερα και με πολλα τοματινια,μοχιτος,τσιλι κτλ στα ταξιδια σου!!! Zorionak!!! α λα βασκικα!!! Καλα να περασεις σημερα και σορυ αν δε σου ευχηθηκα νωριτερα,αλλα δε ειμαι καλη στις ονομαστικες! Felicidades!!!
Καλημερα Dorotea!!!! Χρονια πολλα και λαμπερα και με πολλα τοματινια,μοχιτος,τσιλι κτλ στα ταξιδια σου!!! Zorionak!!! α λα βασκικα!!! Καλα να περασεις σημερα και σορυ αν δε σου ευχηθηκα νωριτερα,αλλα δε ειμαι καλη στις ονομαστικες! Felicidades!!!