κανενα άλλο νέο...κάπως καλύτερο... εχω αρχισει και τουρτουριζω απο τώρα:xmas_smile:Σημερα γυρισα απο Βερολινο και εχω να σας πω ενα πραγμα, πολυ κρυο. Παρτε ζεστα ρουχα. Καλα την Κυριακη ειχε -15, δεν παλευοταν με τιποτα, απο την Δευτερα ηταν καλυτερα αλλα παλι το ενιωθες για τα καλα και χιονιζε καθε μερα
Πολλες χριστουγεννιατικες αγορες, οχι ιδιαιτερα φωτισμενη η πολη με χριστουγεννιατικα λαμπακια, πολυς κοσμος και δεν αναφερομαι μονο στους τουριστες αλλα και στους ιδιους τους Γερμανους που περσι τον Οκτωβρη νομιζα οτι δεν πολυκυκλοφορουν εκτος δουλειας. Ακομα και κατα τμηματα το ποταμι ηταν παγωμενο, για τοσο κρυο μιλαω. Νομιζω οτι τα ισοθερμικα δεν ηταν λυση, το καλο παπουτσι ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να παρετε μαζι σαςκανενα άλλο νέο...κάπως καλύτερο... εχω αρχισει και τουρτουριζω απο τώρα:xmas_smile:
ναι..σε τετοιες περιπτωσεις το καλο παπουτσι παιζει σημαντικοτατο ρόλο...ευτυχώς εχουμε και μας εχουν βγαλει ασπροπροσωπους σε δυσκολες καταστασεις....θα το αντεξουμε.....Πολλες χριστουγεννιατικες αγορες, οχι ιδιαιτερα φωτισμενη η πολη με χριστουγεννιατικα λαμπακια, πολυς κοσμος και δεν αναφερομαι μονο στους τουριστες αλλα και στους ιδιους τους Γερμανους που περσι τον Οκτωβρη νομιζα οτι δεν πολυκυκλοφορουν εκτος δουλειας. Ακομα και κατα τμηματα το ποταμι ηταν παγωμενο, για τοσο κρυο μιλαω. Νομιζω οτι τα ισοθερμικα δεν ηταν λυση, το καλο παπουτσι ειναι το πρωτο πραγμα που πρεπει να παρετε μαζι σας
συγνωμη δε προσεξα τα κεφαλαια.ευχαριστω κ καλως σας βρηκα.που εχει παει δηλαδη η ερωτηση μουκαλησπερα και καλως ορισες!
σε παρακαλω διορθωσε το μηνυμα σου,δεν επιτρεπονται τα κεφαλαια και τα greeklish.
επεισης επειδη εισαι σε λαθος ενοτητα σε μεταφερω στην σωστη για να εχεις περισσοτερες απαντησεις.