Καταρχήν 25 και 26 τα ΠΑΝΤΑ είναι κλειστά, οπότε τη μια ημέρα αφιέρωσε την στο να περπατήσεις την πόλη και την άλλη κάνε την εκδρομή που λες. Το Σαλτσμπουργκ είναι πανέμορφο και αξίζει να πας. Τώρα από μουσεία, ανάκτορα κλπ τα ανάκτορα της Σισυ και το Μουσείο Ιστορίας της Τέχνης είναι must και νομίζω ότι δεν πρέπει να τα χάσεις. Πανέμορφο και με πολλά μουσεία είναι και το Belvedere. Καλά λόγια έχω ακούσει και για το μουσείο φυσικής ιστορίας, ενώ λίγο πιο δίπλα είναι το Σύγχρονης Τέχνης. Για ringstrasse και το ναό του Αγίου Στεφάνου δε το συζητώ γιατί είναι σιγουρο ότι θα περάσεις από εκεί πολλές φορές. Α και 24/12 νομίζω ότι είναι η τελευταία μέρα που λειτουργεί η Χριστουγεννιάτικη Αγορά. Η Βιέννη και τα πάρκα της πάντως ενδείκνυνται για πολύ περπάτημα. Να περάσεις καλά και για οτιδήποτε πιο συγκεκριμένο εδώ είμαστε.Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Θα βρίσκομαι επίσης Βιέννη 24-28/12 επειδη είναι λίγες οι μέρες έχετε να μου προτείνετε κάτι? αξιζει να πάω κ μια μονοήμερη σε κάποια κοντινή πολη? (σκεφτόμουν το σαλτσμπουργκ αλλά μάλλον είναι απαγορευτικό λόγω απόστασης).Διάβασα τόσα πολλά εδώ για την Βιέννη που χάθηκα στην προσπάθεια μου να φτιάξω ενα πρόγραμμα, δεν θα είμαι με γκρουπ κ είπα να το παιξω οργανωμένος ανεξάρτητος ταξιδιώτης αλλα μάταια,ετσι σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια.
Σας ευχαριστώ
η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη: Οχι, μην πάτε στο (υπέροχο) Salzburg, όταν εχετε μόνο 3 μέρες για Βιέννη. Εγώ θά έλεγε ούτε όταν έχετε 6 μέρες για Βιέννη. Να πάτε άλλη φορά. Την 2η η την 3η φορά που θα είστε στη Βιέννη.αξίζει να αναλώσεις μία μέρα για salzburg όταν έχεις 3 ολόκληρες μέρες "καθαρές" για διαμονή;
οχι!!!χαρείται την βιέννη!!! άλλη φορά στο σαλτζμουργκ...μπορει καποια στιγμή να πάτε απο μόναχο που ειναι πιο κοντα!!Εξαιρετική η ξεναγησή σου trapper. Ευχαριστούμε.
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αυτό που ρώτησε η athinak πιο πάνω όσους γνωρίζουν: αξίζει να αναλώσεις μία μέρα για salzburg όταν έχεις 3 ολόκληρες μέρες "καθαρές" για διαμονή;