Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!Δηλαδή θα μου προτείνατε να πάω αυτές τις ημερομηνίες που έγραψα 24/12-30-12 ή 27/12 με 02/01; Πότε πιστεύετε θα είναι καλύτερα γιατί σήμερα αύριο λέω να κλείσω τα εισητήρια πριν φτάσουν στα ύψη!
Leopoldstadt είναι κοντά στο κέντρο, αλλά δεν είναι κέντρο. Για το αν είναι καλά, εξαρτάται από το που ακριβώς, καθώς είναι μεγάλη σε έκταση περιοχή.Παιδια μπορει παρακαλω να μου πει καποιος μεχρι ποσο ιανουαριου ειναι ακομα στολισμενα χριστουγεννιατικα στη βιεννη? Επισης αν η περιοχη leopoldstad ειναι κοντα στο κεντρο.ευχαριστω
Υ.σ. το ζηταω σαν επειγον επειδη πρεπει αμεσα να κλεισω!
Μόνο αν έχουν ξεμείνει τίποτα από κάτι παλιοημερολογίτες, σέρβους, ρώσσους, κλπ.Oποτε 10 ιανουαριου αν κλεισω δε θαναι στολισμενα πια χριστουγεννιατικα?
όταν αλλάζουν κάποιες όνομα και γίνονται πρωτοχρονιάτικες?Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές, τώρα, σταματάνε 24 Δεκεμβρίου...
Σωστά θα πάτε με το S-Bahn S7 και θα πάρετε επιπλέον άλλο ένα εισιτήριο το οποίο κοστίζει 1,80 περίπου.Απο αεροδρομιο στο κεντρο(wien mitte) θα παμε απο οτι ειδα με το s7 θα βγαλουμε διαφορετικο εισητηριο.
:xmas_razz:
Επειδη παω καιγω σε 3 βδομαδες βιεννη να ρωτησω τοεξης...εισητηρια γιατραινο για σαλσμπουργκ πρεπει να ταχω κλεισει νωριτερα ή μπορω και τελευταια στιγμη? Επισης απο πουταπερνω? Ευχαριστωεγω ενα εχω μονο να πω,να πατε οπωςδηποτε salzburg και αν μπορειτε να μεινετε και 1-2 βραδυα.εμενα μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο βιεννη.οχι οτι βιεννη ειναι ασχημα,καθε αλλο....αλλα salzburg ειναι μαγεια και το βλεπεις καλα σε 1-2 μερες....αυτα..αν εχετε οπως λες μονο μια μερα να πατε αποκλειστικα με τρενο...ξεκινανε τα δρομολογια νωρις το πρωι,το ταξιδι ειναι υπερανετο και γυρνας με δρομολογι αργα το βραδυ ξεκουραστα και με αερα salzburg....