Έψαξα το CCC, δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις
Έψαξα το CCC, δυστυχώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις
μη σου πω κι την Πράγα να αφαιρέσειMήπως να αφαιρέσεις το Πόζναν απ' το ταξίδι? Σίγουρα η Πολωνία αξίζει αλλά με καλύτερο καιρό και σε συνδυασμό με Κρακοβία, Βαρσοβία.
Εντωμεταξύ και τα ξενοδοχεία είναι ένα άλλο θέμα. Σκέφτομαι να πάω σε κάποιο πρακτορείο και να κλείσω. Από μια έρευνα που έκανα σε booking.com είδα ότι οι τιμές στο Βερολίνο είναι ιδιαίτερα τσιμπημένες...
Ναι αλλά πάντα καλοκαίρι ταξίδευα, ποτέ Χριστούγεννα. Και φοβάμαι λίγο ότι θα την πατήσω με τα Χριστούγεννα...Ποια θεωρείς ότι είναι τα καλύτερα πρακτορεία για να κλείσω ξενοδοχεία;Αχ είσαι και πολυταξιδεμένος πανάθεμά σε
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Δεν έχω δική μου πιστωτική κάρτα και αν δεν κάνω λάθος το booking.com δέχεται μόνο πιστωτικές κάρτες...Βρες από το booking.com
Αν σου φαινονται ακριβα αυτα που ειναι κοντα στην πλατεια Αλεξαντερπλατς, κοιταξε καπου στο ανατολικο Βερολινο, κοντα σε σταση μετρο.
Και χρεωστικές, δε σε χρεώνει, χρειάζεται την κάρτα μόνο για προέγκριση.Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Δεν έχω δική μου πιστωτική κάρτα και αν δεν κάνω λάθος το booking.com δέχεται μόνο πιστωτικές κάρτες...
Τι εννοείς; Ας πούμε αν βάλω μια, της Εθνική την ΕθνοCash, για προέγκριση θα τα κλείσω και όταν πάω στο ξενοδοχείο θα πληρώσω cash;Και χρεωστικές, δε σε χρεώνει, χρειάζεται την κάρτα μόνο για προέγκριση.