• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ιταλία Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά στη Ρώμη

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δε το χω ξαναδεί τόσο έντονα σε καμία ιταλική πόλη, σίγουρα θα έχει κάτι, το θέμα ειναι που.
στη Βενετια. αυτες υποδεχονται 20+ εκατ τουριστες. αστεια πραγματα για πολη εκατομμυριων. μπορει να μην εχει στην piazza Navona πχ αλλα στο Trastevere μονο σε μια απλη αναζητηση ειδα πανω απο 30 εως 23.30-24.00 ανοικτα. παρομοια san lorenzo, ostiense, san giovanni κλπ. προσωπικα ουδεποτε ειχα θεμα με τα ωραρια, αρκει να μην περιμενει καποιος αθηναικο ναιτ λαιφ. κ βεβαιως η πανδημια εχει αλλαξει κατι. καλοκαιρι παντως που περασα γινοταν χαμος.

ilianakap94

New Member
Καλημερα!!! Θέλω λίγη βοήθεια εδώ, έχουμε κλείσει με το αγόρι μου για ρώμη 30/12 - 3/1. Έχουμε πάει και οι δυο (όχι μαζί) παλιά, αλλα
Επειδή λατρεύουμε Ιταλία, είπαμε να αλλάξουμε χρόνο Ρώμη. Λοιπόοοον,
1. προτάσεις για την αλλαγή;;; Καλύτερα στον δρόμο; Και σε ποια πλατεία;; Ή έχετε να προτείνεται κάποιο εστιατόριο ή μπαρ που
Αξίζει να πάμε για την αλλαγή;
2. υπάρχουν μέσα μεταφοράς την νύχτα μετά την αλλαγή; Γιατι λογικά θα είμαστε κέντρο και μένουμε Appio Latino.
3. Ισχύει ότι 1/1 είναι κλειστή η εστίαση;;
4. Λέμε τη τελευταία μέρα να την περάσουμε κάπου εκτός, να πάμε πρωί 2/1 και πρωί 3/1 να φύγουμε κατευθείαν για αεροδρόμιο. Ειδα το Τιβολι, που μου κέντρισε το ενδιαφέρον για μια διανυκτέρευση εκεί, αξίζει;
Συγγνωμηηηηη για την έκθεση 😅🥳

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom