• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χριστουγεννιατικη συναντηση Θεσσαλονικης. Τεταρτη 22.12.2010 στη Συμφωνια

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Τον Πέτρο απ' τη Ρόδο δεν τον κόβω να μπαίνει σε τέτοιες χλίδες. Έχουμε καμιά γνωριμία σε loco να του στείλουμε; :xmas_cool:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
ααα ολα κ ολα ... τα χω κανονισει αυτα..το γευμα θα ειναι χριστουγεννιατικο ερση μου, με φουα γκρα αγριοπαπιας, χαβιαρι beluga, και ασπρη τρουφα την οποία μου εχει μαζεψει ο ιδιος απο το Piedmonte ! ειναι δυνατον να σερβιρει κοκκινελια? του ειπα μην τολμησει και βαλει στο οχημα φτηνοτερη απο dom perignon γιατι θα με κανει να χασω τους καλους μου τροπους..

παιδια μονο στο αριθμο εχω προβλημα, αν μπορειτε να στριμωχτειτε λιγακι θα με υποχρεωνατε γιατι τα αλλα 2 τα χει ταξει στο σειχη του Mπιχλισταν με τις 300 γυναικες του, θα τις πεταξει λεει μεχρι στις μαλδιβες να βρεξουν τα ποδαρακια τους,
ξερετε τωρα πως ειναι αυτα, στη σοκοτρα ντρεπονται

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τον Πέτρο απ' τη Ρόδο δεν τον κόβω να μπαίνει σε τέτοιες χλίδες. Έχουμε καμιά γνωριμία σε loco να του στείλουμε; :xmas_cool:
Αν προσπεσουμε στα ποδια του ισως και να κανει την καρδια του πετρα προς χαριν της παρεας! :xmas_lol:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ TRAVELSTORIES το βιντεο της προσγειωσης της πρωτης πτησης της ρυαναιρ στη θεσσαλονικη κατευθειαν απο δορο ουπς Ρποδο... Ροδο εννοουσα
ηπια βελεπετε προκαταβολιλα την dom perignon της erminathess...

Last edited by a moderator:

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
α.. παιδια για την περιπτωση του Peter, οσο κ αν μου ειναι συμπαθης, αδυνατω.. δεν μου μενει παρα να κανω την κινηση του Ποντιου Πιλατου γιατι στις λοκο ομολογω οτι προσβαση δεν επεδιωξα να εχω ποτε.. ας κανει κ αυτος μια υπερβαση στη ζωή του που λεει και η Ερση, χριστουγεννα ειναι..

το πολυ πολυ να παρω το Σιλβιο να του στειλει εκει στη Ροδο κανενα macdonald, απο αυτα τα ξεχασμενα της Ατζουρα, ποσο χαμηλα να πεσω πια χριστουγεννιατικα?

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Να προτείνω κάτι, έστω και αργά, δύο ημέρες πριν τη συνάντηση:

Μιας και φθάσαμε στα Χριστούγεννα και είμαστε σε κλίμα εορτών, τι θα λέγατε να κάνουμε ανταλλαγή δώρων (όπως κάναμε στα μαθητικά μας χρόνια!); Για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα των ημερών βρε αδερφέ! :xmas_cheesygrin: Δλδ, όποιος έρχεται, να φέρνει ένα μικρό δωράκι (ό,τι μα ό,τι θέλει ο καθένας) και να τα βάλουμε σε μία άκρη. Αφού περάσει η ώρα, και πριν φύγει ο πρώτος (ή έρθει ο τελευταίος), πραγματοποιούμε την ανταλλαγή δώρων!
Φυσικά, τα δωράκια μπορεί να είναι οτιδήποτε, απλά θα ήταν προτιμότερο να είναι unisex και αν γίνεται μέσα σε περιτύλιγμα ή μικρή συσκευασία δώρου ή σακούλα κ.τ.λ.

Τι λέτε;;;;

Υ.Γ.: Τελικά, θα μπορέσω να έρθω νωρίτερα. Κατά τις 23:00 ας πούμε, μπορεί και λίγο νωρίτερα.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Δηλαδη μεχρι στιγμης

1) ΕLGEO2
2) ΕΡΣΗ + Αφεντης
3) erminathess
4) mariath
5) LIDA
6) PopiTzil
7) Rena1988 + 1
8) Babaduma
9) ΤΖΟΝ
10) m-stam
12) romantic woman
13)Xontro_Mpizeli

και με ερωτηματικο
?

Kon_gav +1 (ταξιδευει την επομενη)
giannoula (αναρρωνει)
vagantos (αν προλαβει) μετα της vagaνταινας

+ vips του Α380 :xmas_razz:

pas mal!!

mapi

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
αφρική
Τέλεια θα περάσετε, λυπάμαι που δεν μπορώ να έρθω και να γνωριστούμε από κοντά κλαψ κλαψ

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
ευχαρισουμε mapi ! την επομενη φορα σε περιμενουμε!

Λοιπον περασα σημερα απο τη Συμφωνια η κρατηση ειναι στο ονομα Ελληνικο ταξιδιωτικο φορουμ, ο τρουλος απο τις 9 θα ειναι ολος δικος μας! Ανεβαινετε κατευθειαν με το ασανσερ στον 6ο οροφο! Βεβαια ιδιαιτερο στολισμο δεν ειχε το μαγαζι αλλα κατι θα γινει και γιαυτο...:xmas_wink:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Ποιος θα φέρει τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες ?? και τα ροξάκια ??

Αντε παιδιά πολύ όμορφα να περάσετε !!! .... και καλή αντάμωση στη Πορταριά !

( Φοβερή η ιδέα του μπιζελιού !!)

LIDA

Member
Ποιος θα φέρει τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες ?? και τα ροξάκια ??

Αντε παιδιά πολύ όμορφα να περάσετε !!! .... και καλή αντάμωση στη Πορταριά !

( Φοβερή η ιδέα του μπιζελιού !!)

Ευχαριστούμε!!!! φτάνει ο καιρός!!!

giwrgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περου,Περου,Περου,Περου..
καλησπερα σε ολους...:xmas_razz::xmas_razz:..καλα που πετυχα τον elgeo στο δρομο και με ενημερωσε οτι οργανωνεται συναντηση στο ολ ταιμ κλασσικ στεκι μας.:xmas_lol:,αλλιως χαμπαρι δεν θα περναμε..:xmas_smile::xmas_smile:
ευχομαι να προλαβω να ξεμπερδεψω με ενα σεμιναριο που εχω και να τα πουμε απο κοντα ξαναααα:xmas_biggrin::xmas_biggrin::xmas_biggrin:..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα