• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Χριστουγεννα στο Λονδινο

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ναι ειναι ανοιχτό. Το πρωι στις 09 θα πάμε εκεί και στι 2 στο London Eye. Για την θέα άν δεν θέλετε να πληρώσετε εκτός απο το London Eye υπαρχει και η επιλογή του sky garden που είναι δωρεάν και πίνεις το καφέ σου. Σε άλλο θέμα του Λονδίνου έχει αρκετες πληροφορίες για αυτο.
Κι εμείς (4 ενήλικες) φθάνουμε 24/12 απόγευμα μέχρι 30/12. Στις 24 λέμε για Winter wonderland και μικρή βόλτα στο Mayfair (το ξενοδοχείο μας είναι στο Bayswater). Στις 25 βόλτα Buckingham και γύρω περιοχές Leicester etc. Επειδή με απασχολούσαι το φαγητό και οι επιλογές ήταν ή κινέζικο στην Chinatown ή μενού χρυσοπληρωμένο σε κάποιο εστιατόριο αποφάσισα και έκλεισα afternoon tea στην περιοχή που θα περπατήσουμε, κοντά στην Oxford. Για τις 26 shopping therapy!

Eπίσης το skygarden βγάζει τέλος αυτης της βδομάδας, αρχές της άλλης το πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα. Οι θέσεις στις 15:30 εξαντλούνται πολύ γρήγορα και γενικά αυτές που είναι λίγο πριν τη δύση του ηλίου στις 16:00.

https://skygarden.london/

Καλησπέρα σε όλους!
25/12 έχει λεωφορείο από το Heathrow και μπορείς να βρεις τα δρομολόγια στο book.nationalexpress.com
Στις 25 ταξιδεύω κι εγώ και είχα το ίδιο άγχος...:)
Κάτι δεν κάνω σωστά μάλλον γιατί απο Heathrow για Bayswater coach station στις 24/12 δηλώνει αδυναμία να μου δώσει αποτέλεσμα αναζήτησης

Last edited by a moderator:

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Κι εμείς (4 ενήλικες) φθάνουμε 24/12 απόγευμα μέχρι 30/12. Στις 24 λέμε για Winter wonderland και μικρή βόλτα στο Mayfair (το ξενοδοχείο μας είναι στο Bayswater). Στις 25 βόλτα Buckingham και γύρω περιοχές Leicester etc. Επειδή με απασχολούσαι το φαγητό και οι επιλογές ήταν ή κινέζικο στην Chinatown ή μενού χρυσοπληρωμένο σε κάποιο εστιατόριο αποφάσισα και έκλεισα afternoon tea στην περιοχή που θα περπατήσουμε, κοντά στην Oxford. Για τις 26 shopping therapy!

Eπίσης το skygarden βγάζει τέλος αυτης της βδομάδας, αρχές της άλλης το πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα. Οι θέσεις στις 15:30 εξαντλούνται πολύ γρήγορα και γενικά αυτές που είναι λίγο πριν τη δύση του ηλίου στις 16:00.

Για afteroon tea υπαρχουν προσφορές και απο το groupon. Δεν ξερω αν και πόσο συμφέρουν αλλα δες και εκει.

Last edited:

jimp

Member
Κάτι δεν κάνω σωστά μάλλον γιατί απο Heathrow για Bayswater coach station στις 24/12 δηλώνει αδυναμία να μου δώσει αποτέλεσμα αναζήτησης
Γιατί κοιτάς λεωφορεία; Θα πάρεις μετρό μέχρι Earl's Court και από εκεί με την District θα συνεχίσεις μέχρι τη στάση σου.

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γιατί κοιτάς λεωφορεία; Θα πάρεις μετρό μέχρι Earl's Court και από εκεί με την District θα συνεχίσεις μέχρι τη στάση σου.
Απλά κοιτάω τί εναλλακτικές έχω. Ο στόχος μου είναι να φθάσω Paddington γιατί θέλω να βγάλω την travel card για το 2 for 1. Αν τελικά πάρουμε uber θα πρέπει να πάω με τα πόδια απο το ξενοδοχείο στο σταθμό. Αλήθεια μήπως ξέρεις τί ώρες είναι ανοικτά για την έκδοσή της?

Για afteroon tea υπαρχουν προσφορές και απο το groupon. Δεν ξερω αν και πόσο συμφέρουν αλλα δες και εκει.
Ναι κι εγώ απο εκεί έκλεισα στο Leonards hotel

jimp

Member
Απλά κοιτάω τί εναλλακτικές έχω. Ο στόχος μου είναι να φθάσω Paddington γιατί θέλω να βγάλω την travel card για το 2 for 1. Αν τελικά πάρουμε uber θα πρέπει να πάω με τα πόδια απο το ξενοδοχείο στο σταθμό. Αλήθεια μήπως ξέρεις τί ώρες είναι ανοικτά για την έκδοσή της?
E τότε με την ίδια διαδρομή που σου γράφω σταματάς Paddington, μία στάση μετά από Bayswater. Μέχρι το βράδυ λογικά θα είναι ανοιχτά, τι ώρα φτάνεις και ανησυχείς?

Malin

Member
Εμένα μου βγάζει δρομολόγια και τιμές...

26/12 είναι Boxing Day και ξεκινάνε οι εκπτώσεις!!!
Θα χρειαστείτε υπομονη και γερά νεύρα για τα ψώνια...;)

Attachments

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
E τότε με την ίδια διαδρομή που σου γράφω σταματάς Paddington, μία στάση μετά από Bayswater. Μέχρι το βράδυ λογικά θα είναι ανοιχτά, τι ώρα φτάνεις και ανησυχείς?
Φτάνουμε 16:30 στο terminal 5, μέχρι να τελειώσουμε απο ελέγχους/βαλίτσες θα θέλουμε 1 ώρα για να ξεκινήσουμε.

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εμένα μου βγάζει δρομολόγια και τιμές...
26/12 είναι Boxing Day και ξεκινάνε οι εκπτώσεις!!!
Θα χρειαστείτε υπομονη και γερά νεύρα για τα ψώνια...;)
Ε, μέσα σ'όλους κι εμείς!!!:clap::clap:

Για το λεωφορείο δεν μας συμφέρει γιατί 4 άτομα παίρνουμε uber με τα ίδια χρήματα

jimp

Member
Φτάνουμε 16:30 στο terminal 5, μέχρι να τελειώσουμε απο ελέγχους/βαλίτσες θα θέλουμε 1 ώρα για να ξεκινήσουμε.
Ανοιχτά θα είναι, μετρό θα πάρετε τελείωσε, δεν έχει νόημα να πάρετε λεωφορείο για Victoria.

KaterinaJ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ανοιχτά θα είναι, μετρό θα πάρετε τελείωσε, δεν έχει νόημα να πάρετε λεωφορείο για Victoria.
Nαι, συμφωνώ, σ'ευχαριστώ πολύ.

Επειδή θα έχουμε βαλίτσες είναι οκ η αλλαγή τραίνου στο Earl's Court? Η είναι προτιμότερος κάποιος άλλος σταθμός για μετεπιβίβαση στην District?

jimp

Member
Nαι, συμφωνώ, σ'ευχαριστώ πολύ.

Επειδή θα έχουμε βαλίτσες είναι οκ η αλλαγή τραίνου στο Earl's Court? Η είναι προτιμότερος κάποιος άλλος σταθμός για μετεπιβίβαση στην District?
Μια χαρά θα είστε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα