ConstadinosO
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπολόνια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Οταν λες 2 ημερες εννοεις 25-26?
Ξεχνα το. Ή κοιμασαι διπλα στις πιστες ή πας για πίτσες.Απλως η Βιεννη νομιζω οντως εχει καποια πρωττερηματα με την εννοια οτι ειναι κοντα στις Αλπεις και σε περιπτωση που θελησουμε να κανουμε σκι καποια μερα μπορουμε να το κανουμε κατι σαν μονοημερη.
εγω θα σου προτεινα ολλανδια ημουν περυσι και ηταν πραγματικα φοβερα...λιγο κρυο θα εχει αλλα πιστευω αυτα που θα δεις θα σε κανουν να μην το εχεις στο μυαλο σου.οι εικονες στην ολλανδια ειναι φανταστικες και τα μερη που μπορεις να επισκεφτεις αρκετα και διαφορετικα...Αποφασισαμε φετος για πρωτη ουσιαστικα φορα να μην δωσουμε τα λεφτα μας σε ανουσια χιονοδρομικα στη Βορεια Ελλαδα και με αντιστοιχα λεφτα να παμε καπου στο εξωτερικο.Προσανατολιζομαστε προς μια σχετικα μικρη πολη η και χωριο που ομως να εχει αξιοθεατα η να ειναι κοντα σε καποια μεγαλη πολη που να νιωθεις το χριστουγεννιατικο κλιμα,να κανει λιγο κρυο αλλα οχι σε βουνο πχ Ελβετια.Σκεφτομαστε για Ολλανδια η Βελγιο αλλα δεν ξερουμε ακριβως τι κλιμα θα υπαρχει τετοιο καιρο εκει.Επισης θα θελαμε αν μπορειται να μας προτεινετε καποιον προορισμο οχι ιδιαιτερα ακριβο.Να κυμαινεται σε φυσιολογικα επιπεδα.Ευχαριστω πολυ και ελπιζω καποιος να μπορει να μου απαντησει!
ΥΓ.Οπου και αν παμε θα κατσουμε 4 η 5 βραδυα.
Σε νοιώθω.Θελουμε να ζησουμε Χριστουγεννα διαφορετικα απο οτι στην Ελλαδα!!!
"Αλλη κουλτούρα, άλλα ήθη, άλλα έθιμα , άλλος λαός" το Αφγανιστάν? Είσαι σίγουρη ότι διαφέρουμε τόσο πολύ?Σε νοιώθω.
Μια είναι η λύση. Αφγανιστάν. Αλλη κουλτούρα, άλλα ήθη, άλλα έθιμα , άλλος λαός.
Εγω προσωπικά, αν ήταν να περάσω Χριστούγενννα με τον όρο που θέτεις (διαφορετικά απο ότι στην Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται), αυτό θα διάλεγα. Γνώμη μου και απαιτώ να γίνει σεβαστή.
Σωστά! Έτσι δε θα ζήσουν καν τα Χριστούγεννα! Ενδεχομένως δε, δεν θα επιζήσουν και για να διηγηθούν πώς πέρασαν. Ίσως τους κάνουν γεμιστούς και τους φάνε. Εκεί ως γνωστόν τρώνε αντί για γεμιστή γαλοπούλα, γεμιστούς ανθρώπους!"Αλλη κουλτούρα, άλλα ήθη, άλλα έθιμα , άλλος λαός" το Αφγανιστάν? Είσαι σίγουρη ότι διαφέρουμε τόσο πολύ?
Ένα είναι το μέρος. Παπούα.