• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Χριστουγεννα που???

vivipetr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνοφωνα Κατω Ιταλια
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλοι
Σε ευχαριστω πολυ .... θα το συζητησω με το ταιρι μου μαλλον πρεπει να λαβουμε γρηγορα μια αποφαση γιατι ο χρονος τρεχει και θα μεινουμε παλι σπιτι :( χρονιαρες μερες.... Ειναι και η δουλεια ενας ανασταλτικος παραγοντας βλεπεις δεν μπορω να φυγω μεχρι την προπαραμονη... αλλα να μην σε ζαλιζω... ευχαριστω και παλι:)

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
η αλλαγή του χρόνου στο λονδίνο ας πούμε ,ήταν για εμένα μια απίστευτη ταλαιπωρία. τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και γενικά το κλίμα στους δρόμους δεν ήταν αυτά που περίμενα .
σημείωση: το λονδίνο είναι αγαπημένο!!!!

καθαρά προσωπική άποψη,βέβαια;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
η αλλαγή του χρόνου στο λονδίνο ας πούμε ,ήταν για εμένα μια απίστευτη ταλαιπωρία. τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και γενικά το κλίμα στους δρόμους δεν ήταν αυτά που περίμενα .
σημείωση: το λονδίνο είναι αγαπημένο!!!!

καθαρά προσωπική άποψη,βέβαια;)
Εεεε;;;;;;;;;;;;;;;

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
από ό,τι ξέρω (τουλάχιστον για τη Βιέννη) οι Χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές καθώς και τα καταστήματα παραμένουν κλειστά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος) . Γνωστοί που πήγαν μέσα στα Χριστούγεννα μου ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι δεν βρίσκαν εστιατόριο ανοιχτό για φαγητό. Εμείς πήγαμε πέρυσι 11-18 Δεκεμβρίου και ήταν όλα στολισμένα και πανέμορφα. Και οι τιμές μια χαρά ήταν και τα μουσεία τα γύρισα σχεδόν όλα και περάσαμε τέλεια!!Προτείνω ανεπιφύλακτα αν και έχω ακούσει ότι και το Μόναχο είναι απίστευτο αυτές τις ημέρες!!!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ετσι ειναι οπως τα λενε .Αν θες χριστουγεννιατικες αγορες μεχρι 24-12 εχουν τελειωσει.
Εχω παει Πραγα και Βιεννη στο μεσοδιαστημα και ναι μεν υπαρχει στολισμος αλλα αγορες και παζαρια οχι.Ειδαλλως κοιτα να βιωσεις την αλλαγη του χρονου σε αυτες τις πολεις .
Θυμαμαι στο ξενοδοχειο στην Πραγα μεχρι 27-12 ειχαν στη ρεσεψιον χριστουγεννιατικο δεντρο και απο τις 28 και μετα το εβγαλαν αρον αρον...μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση.

echo2011

Member
Θα προτείνω και γω Βιέννη! Πήγα πέρσυ τα Χριστούγεννα περίπου τις ημερομηνίες που θες (28-31 Δεκ.) και ήταν υπέροχα! Εισητήρια κλείσαμε σχεδόν τελευταία στιγμή ( 2-3 βδομάδες πριν φυγουμε) και το κοστος ήταν περίπου 800 ευρώ για δύο άτομα (εισητήρια-ξενοδοχείο). Εσυ που το ψάχνεις νωρίτερα σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο..Πήγαμε σε μουσεία και σε δύο Χριστουγεννιάτικες αγορές, δεν ήταν κλειστά..Χιόνι δεν είχε, αλλά αυτό βόλεψε στο να δούμε πιο άνετα τα αξιοθέατα. Βεβαια είχε απίστευτο κρύο! Από εκει πήγαμε και ημερήσια στην Βουδαπέστη που ήταν χιονισμενη..
Καλό ψάξιμο!!

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Boυδαπεστη που πηγα περυσι 20-24/12 ολα ηταν ανοιχτα εως της 9-10 το βραδυ αν θυμαμαι πχ για φαγητο,απο της 25 μας ειπαν οτι θα ειναι κλειστα τα μαγαζια για 2 η 3 μερες.Απο χιονι δεν χιονισε καθολου αλλα ειχε καθως ειχε χιονισει 3-4 μερες πριν και τωρα που το θυμηθηκα τι απιστευτει θεα απο το ξενοδοχειο να βλεπεις την chain bridge και απο κατω στον δουναβη να κατεβενουν κομματια παγο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι και εγώ την Βουδαπέστη για τα Χριστούγεννα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος που την έχει επισκεφθεί?
Πως να βοηθησουμε? Ειναι πολυ ομορφη.Ρωτα κατι και θα πουμε.

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι και εγώ την Βουδαπέστη για τα Χριστούγεννα. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος που την έχει επισκεφθεί?
25 Νοεμβρίου γυρίζω από εκεί και ελπίζω να καταφέρω εγκαίρως να σου γράψω λεπτομερή περιγραφή των όσων είδα και των όσων μπορείς να κάνεις για να διευκολύνεις το ταξίδι , την διαμονή και τις μετακινήσεις σου εκεί!!!!!
:)

GIANA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταυλάνδη
Σκέφτομαι να ταξιδέψω για Βουδαπέστη την περίοδο των Χριστουγέννων. Θα ήθελα πληροφορίες για ξενοδοχείο και αν η μεκατίνηση εκεί είναι εύκολη ώστε να επισκεφτούμε αρκετά αξιοθέατα.

ConstadinosO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπολόνια
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν,Βόρεια Κορέα,Κούβα
Αποφασισαμε φετος για πρωτη ουσιαστικα φορα να μην δωσουμε τα λεφτα μας σε ανουσια χιονοδρομικα στη Βορεια Ελλαδα και με αντιστοιχα λεφτα να παμε καπου στο εξωτερικο.Προσανατολιζομαστε προς μια σχετικα μικρη πολη η και χωριο που ομως να εχει αξιοθεατα η να ειναι κοντα σε καποια μεγαλη πολη που να νιωθεις το χριστουγεννιατικο κλιμα,να κανει λιγο κρυο αλλα οχι σε βουνο πχ Ελβετια.Σκεφτομαστε για Ολλανδια η Βελγιο αλλα δεν ξερουμε ακριβως τι κλιμα θα υπαρχει τετοιο καιρο εκει.Επισης θα θελαμε αν μπορειται να μας προτεινετε καποιον προορισμο οχι ιδιαιτερα ακριβο.Να κυμαινεται σε φυσιολογικα επιπεδα.Ευχαριστω πολυ και ελπιζω καποιος να μπορει να μου απαντησει!

ΥΓ.Οπου και αν παμε θα κατσουμε 4 η 5 βραδυα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom