Cayo Largo μακράν για μένα.Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει καποιος καποιο casa particular μπροστα στο malecon καθως και ποιες ειναι οι καλυτερες παραλιες εκτος Αβάνας
εξαρταται απο το που θα πατε. αν μεινετε μονο αβανα βινιαλες, σιενφουεγκος, τρινιδαδ δεν εινια απραιτητο. κουβα δε θα βρεις με τιποτε αμαξι, κλειστε το απο το ιντερνετ.επίσης αυτοκίνητο είναι απαραίτητο ή θα βολευτώ αλλιώς; Αν ναι να το ψάξω από εδώ; Μην μου πείτε ότι άργησα για Κούβα, γενικώς έχω αργήσει αλλά έχω και εγώ τις πετριές μου και ειναι αγιάτρευτες! Αυτά!!
δεν προτεινω γιατι αυτα που ξερω δε διαφημιζοντια στο ιντερνετ και αρα δεν μπορω να σου τα δειξω. επισης αδυνατω να πληρωνω για προσβαση στο ιντερνετ για να κανω προτασεις, μετα να μου αλλαζουν ημερομηνιες, να ξανακανω τηλεφωνα κλπ. Δεν το λέω για σένα, γενικώς το λέω διότι μπαίνουν αρκετοί και μου ζητάνε κρατήσεις, δεν το κάνω διότι μου κοστίζει. Ψάξε στο ίντερνετ, έχει άπειρα.1) εχει κάποιος να προτείνει καλό μέρος για διαμονή στην Αβάνα (9-12/10)
κλειστε την αβανα απο τωρα και τα άλλα θα σας τα κλείνει ο κάθε ιδιοκτήτης σπιτιου για την επόμενη πόλη.; Το σκεπτικό μου τα υπόλοιπα casas να τα κλείνουμε με το που φτάνουμε πιστεύετε εχει νόημα ή να τα κλείσω απο τωρα ;
εξαρταται απο τι εννοεις φυσιολογικους. εγω θα το έκανα, άλλοιθα το βρουν κουραστικό. Θα πήγαινα2) απο την Αβάνα ξεκινάμε να διασχίζουμε το νησί 12/10 πρωί και απο Σαντιάγκο πετάμε 20/10 πρωί (επιστροφή). Προλαβαίνουμε να διασχίσουμε το νησί με φυσιολογικούς ρυθμούσ;
κάποιες αεροπορικές στην προμηθεύουν. ο πατέρας σου καλό είναι να μην είναι κάτοικος αμερικής, αλλιώς χρειάζεται άδεια. το πιο εύκολο είναι να παρεις την πρεσβεία της κούβας στην αθήνα και να συνεννοηθείς να πας να πάρεις τις βίζες εσύ. αλλιώς υπάρχουν ταξιδιωτικά πρακτορεία στην αθήνα που στην πουλάνε για ένα μικρό κέρδος.Τώρα, το θέμα είναι πως μπορούμε να προμηθευτούμε τη βίζα. Έχω διαβάσει αρκετά και νομίζω κάπου έχω μπερδευτεί. Στην προμηθέυει η εταιρία, την παίρνεις δωρεάν, με 25$ ή πρέπει να πας στην πρεσβεία(αδύνατο για τον πατέρα μου)?
μπλέξιμο. αν είναι να προσγειωθείς σ εμια από αυτές τις δύο (γιατί δεν πετάτε αβάνα; τόσες πτήσεις έχει...) τότε μάλλον θα πρέπει να διαλέξετε αν θα πάτε δυτικά η ανατολικά, μάλλον δυτικά για να δείτε και αβάνα. το σε ποια από τις δύο θα προσγειωθείτε δεν έχει και μεγάλη διαφορά.2) Υπάρχουν 2 πόλεις για τις οποίες υπάρχει αυτή η τιμή. Καμαγκουει και Ολγκιν. Ποια να επιλέξω, δεδομένου ότι θα έχω 7-10 μέρες(ελπίζω να πάρω το μάξιμουμ) και πιθανότατα θα νοικιάσω αμάξι?
Το δυτικό είναι πολύ ελκυστικότερο για μένα, αλλάγούστα είναι αυτά. Η Αβάνα ειδικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράλειψη, μοναδική πόλη για τα παγκόσμια δεδομένα. Από τα άλλα που αναφέρεις με σειρά ενδιαφέροντος θα έβαζα Τρινιδάδ, Μπαρακόα, Καμαγουέι, Σαντιάγο, Γουαντάναμο. Η Πλάγια Πιλάρ χαριτωμένη αλλά δε θα ταξίδευα μισό πλανήτη σε μαι χώρα με όλες τις τρομερές ιδιαιτερότητες που έχει η Κούβα για να πάω σε μια παραλία σαφώς υποδεέστερη των καλών ελληνικών.3) Με ενδιαφέρουν το Καμαγκουέι, Τρινιντάντ(λίγο δύσκολο χρονικά), Σαντιάγκο, Γκουαντανάμο και φυσικά Baracoa. Α, αν λάχει και καμιά Playa pilar(κάθε πότε πας Καραιβική?). Τα προλαβαίνω ή να κόψω Τρινιντάντ και Playa pilar; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδκετη. Νομίζω Αβάνα δεν προλαβαίνω, αλλά δε με χάλασε κιόλας. Όχι ότι δεν αξίζει, αλλά αν την χρησιμοποιούσα ως βάση, δε θα έβλεπα το Ανατολικό κομμάτι, που μου φαίνεται ελκυστικότερο.
[/QUOTE]4)Αυτοκίνητο ή λεωφορείο; Είμαστε 2, ίσως και 3 άτομα και δεδομένου των λίγων ημερών αυτή τη στιγμή κλείνω προς αυτοκίνητο. Τι λέτε;
@Yorgos, μιας και κάτοικος του νησιού, νομίζω ότι οι συμβουλές θα μου ήταν υπερπολύτιμες.