Action
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυνησία
Σε ένα μόνο τέρμα (στη προκειμένη περίπτωση σε μία μόνο μπασκέτα και ίσως ένας προς έναν; ) - δεν ανέφερε όμως ποιός κέρδισε!και τι ειναι το μονάκι;
Σε ένα μόνο τέρμα (στη προκειμένη περίπτωση σε μία μόνο μπασκέτα και ίσως ένας προς έναν; ) - δεν ανέφερε όμως ποιός κέρδισε!και τι ειναι το μονάκι;
Nαι, όταν θα φτάσεις Κούβα το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει τίποτε διαθέσιμο, κανονικά πρέπει να κλείνεις πολλές εβδομάδες πριν.Το θεμα ειναι να κλεισω απο ελλαδα?
Έχεις απάντηση στο αντίστοιχο ποστ. Οδικώς, αλλά μάλλον δεν αξίζει αν το συγκρίνεις με το Βαραδέρο.Κ θελω να επισκεφτω κ cayo coco πηγαινω οδικος η παω με αεροπλανο?
Εξαρτάται τη μάρκα, το μέγεθος, τον τύπο. Είναι σα να ρωτάει κάποιος αν ισχύει ότι τα αυτοκίνητα κάνουν 7.000 ευρώ στην Ελλάδα. Ποια αυτοκίνητα; Ποια πούρα; Ποια Άμστελ;Κ τελευταιο ερωτημα .μου ειπαν οτι τα αυθεντικα πουρα στοιχιζουν 150 € ισχυει?
Εντελώς καμία πιθανότητα.Κ οτι μπορω να αγορασω απο πλανοδιους αυθεντικα με 20 πεσος
Οι σφραγίδες των πλανόδιων είναι τόσο ψεύτικες που κάνουν μπαμ. Απόψε κάνεις μπαμ που λένε., κ το καταλαβαινω απ την σφραγιδα που εχουν πανω. Ειναι ετσι ?
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η μία είναι η planet sim card (που υπάρχουν κι άλλες σε αυτό το στιλ), όπου ο τιμοκατάλογός της ειναι εδώΚαλησπέρα! Εχω κι εγώ κάποιες απορίες αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Γράψατε σε προηγούμενο post για μια sim κάρτα για εισερχόμενες κλήσεις και ιντερνετ. Ξέρετε τι κόστος περίπου θα έχουν οι κλήσεις γι αυτούς που θα μας καλούν απο Ελλάδα; Οι εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα πόσο κοστίζουν;
Γιώργο θα βρίσκεσαι Κούβα το διάστημα 27 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου?Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η μία είναι η planet sim card (που υπάρχουν κι άλλες σε αυτό το στιλ), όπου ο τιμοκατάλογός της ειναι εδώ
http://roaming.gr/rates/planetsim_rates.pdf και την οποία αγοράζεις στην Ελλάδα. Είναι καλή περίπτωση για να κάνεις κλήσεις από την Κούβα προς την Ελλάδα. Ίντερνετ από κινητό (data) απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει.
Το άλλο είναι μια sim που αγοράζεις στην Κούβα από τη μονοπωλιακή cubacel, την πουλάνε στο αεροδρόμιο. Το κόστος είναι 3cuc/μέρα ακόμη κι αν δεν κάνεις καμία κλήση, συν 0,60 για κάθε sms προς Ελλάδα και 1,80 για κάθε λεπτό κλήσης προς Ελλάδα. Το θετικό είναι πως δεν πληρώνεις για εισερχόμενες κλήσεις.
ΞΑνά, για ίντερνετ χρειάζεσαι ΑΛΛΗ κάρτα, όχι sim, που σου παρέχει ένα κωδικό που σου δίνει πρόσβαση για μία ώρα ίντερνετ για 2cuc. Δεν είναι data, κάρτα για wifi πρόσβαση σε συγκεκριμένα σημεία είναι.
Μάλλον δεν τα είπα πολύ καθαρά, ό,τι δεν είναι σαφές, ρωτήστε.
Δεν μπορεί ένας ξένος να πάρει δική του sim γενικώς με 30 πέσος, το ξαναρώτησα και δεν έχει αλλάξει κάτι, ισχύει αυτό που ίσχυε πάντα:.Να πουμε οτι μπορεις ν'αγορασεις δικια σου sim Κουβανεζικη με 30 δολαρια + τις καρτες ανανεωσης που θα χρειαστεις.Οι χρεωσεις μαλλον θα ειναι ιδιες με αυτες που λεει ο Γιωργος.(Κικη μας ελεγαν ψεμματα,ως συνηθως....χα-χα....)
Δεν είναι φτηνές αλλά δεν είναι και πανάκριβες.
Και Κουβανεζικη sim να παρεις θα δεις οτι οι κλησεις ακομη και αναμεσα σε Κουβανεζικους αριθμους ειναι πολυ ακριβες