varis81
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- California
- Ταξίδι-Όνειρο
- Africa overland!!
Ναι αν μπορεις να μου προτεινεις για το Βεδαδο ναι. Δεν ειναι ομως walking distance απο τα αξιοθεατε ε? Τελικα αποφασισα να μεινω στο Τρινιδαδ οποτε θα ψαξω κατι εκει.Για μενα η καλυτερη περιοχη στην Αβανα ειναι στο Βεδαδο κοντα στο ξενοδοχειο Αβανα Λιμπρε και κοντα στο παρκο που εχει το παγωτο copelia.Αν δεν ψαχνεις για βιλες εχω να σου προτεινω καζα για Αβανα(Βεδαδο) και Σιενφουεγκος.
Για το κοστος εκδρομης στο Vinales δεν το γνωριζω ουτε τη γινεται με την visa γιατι την βγαζω παντα απο Ελλαδα.
Ιντερνετ εχει σε πολλες πλατειες-παρκα,εγω δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αλλα ξερω απο Ελληνες και Κουβανους φιλους μου.2 cuc εχει μια καρτα για μια ωρα αν δεν κανω λαθος.Το πιο πιθανο ειναι να παρεις απο καποιον "πιτσιρικα" για 3 cuc.
Μονος σου θα πας;
Ναι θα παω μονος μου, απλα μου ηρθε προχθες
Σχετικα με τη βιζα βρηκα αυτο: http://www.flug-muc.de/touristenkarte-kubaΓια τον άλλο φίλο, συμφωνώ σε όσα είπε ο προλαλήσας. Για βίζα όμως δύσκολα τα πράγματα, μέσω σάιτ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Πάρε την κουβανική πρεσβεία στο Βερολίνο και βγάλε άκρη όσο πιο γρήγορα μπορείς, αλλιώς μπορεί και να μη σε αφήσουν να επιβιβαστείς.
Apparently τη πουλαει η air berlin στο αεροδρομιο του Μοναχου, θα παω αυριο να τσεκαρω για να μαι σιγουρος. Ειχα την εντυπωση οτι τη πουλανε και στο αεροδρομιο της Αβανας?
Επισης, χαζη ερωτηση, για Vinales, υπαρχουν εκδρομες φανταζομαι απο τοπικα γραφεια σωστα? Μηπως ξερεις περιπου το κοστος? Συμφερει καλυτερα μηπως να νοικιασω αμαξι? Για φυτειες κλπ βασικα θα ηθελα να δω..