tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Τι σε νοιαζει αν κλαπουν; Ετσι κι αλλιως σ' ενα δυο μηνες θα ειναι διαλυμενα.
Να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Έχουν χαλάσει ο τόνος, το 'ς' και η τελεία.παιδεσ να σασ πω και εγω επειδη πηγα περσι βαρκελωνη και μολισ γυρισα την επομενη μερα πηρα σπαστο!!! τοι εχω παντα μεσα στο αμαξι αν και δεν μενω σε μεγαλη πολη αποτε παω παρκαρω καπου χαλαρα και λιγο μακρια και μετα οργονω με το ποδηλατο !!
οσο για αυτο που θελουν να κανουν ειχε πραγματι εξω απο σταθμουσ μετρο παρκαρισμενα ποδηλατα και τα επαιρνεσ (ρωτησα καποιον ) και μου ειπε οτι ειναι για τουσ μονιμουσ κατοικουσ τησ πολησ και με πιστωτικη καρτα και με ενα ποσο το χρονο αν θθυμαμαι καλα ηταν κατω απο 100 ευρω και οτι ειχε περιορισμενο χρονο να το εχεισ 3-4 ωρεσ μετα επρεπε να το κλειδψσει σε ενα σταθμο και να επερνασ αλλο !!! οσο για την ελλαδα μασ (τι να πω με τισ πορειεσ και γενικα με ολα ) θα τα καταστρεξουμε
Να αγοράσεις σπαστό για να κοιμάσαι και μαζί του,εγώ αυτό κάνω....Οσο για καινουργιο ποδηλατο μετα τη πρωτη φορα που μου το εκλεψαν απο το μπαλκονι !!!!!, κατεληξα να αγοραζω τα πιο φτηνα με 70-100 ευρω...Ετσι τη δευτερη φορα δε στεναχωρηθηκα τοσο....
τα ρημάδια ¨χαλάνε¨" απο το καταχτύπι...έχω αλλάξει καμιά δεκαριά..Να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Έχουν χαλάσει ο τόνος, το 'ς' και η τελεία.