CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
οσο για την αποζημιωση εννοειται!δεν χαριζω καστανα σε κανεναν!!!!
οσο για την αποζημιωση εννοειται!δεν χαριζω καστανα σε κανεναν!!!!
Μα η προσφορά 1+1 δεν είναι για να ταξιδέψεις μόνο τώρα..καλα, ενα φιλι θελουν οι ανθρωποι για να πειστουν!δεν σου ζητησαν να κανεις κωλοτουμπες!!παιρνεις το αμορε, πας, ζουζουνιζεις λιγο, παιρνεις τα εισιτηρια και..........ταξιδακι!τοσο απλα!!ατιμη εξεταστικη..εχασα την προσφορα 1εισιτηριο και αλλο 1 δωρο..θα χασω τωρα και την προσφορα 1 φιλι=1 εισιτηριο!!!αμαρτια!!
εγω το θεμα ειναι οτι δεν ξερω σε τι φαση θα βρισκομαι το πασχα..μπορει να χω παρει ηδη πτυχιο(οποτε, να χω ξεκινησει και ασκηση) ή μπορει να ετοιμαζομαι για την τελευταια μου εξεταστικη στην οποια θα πρεπει να τα δωσω ολα..οποτε, χλωμο να ξερω απο τωρα!!επομενο ταξιδι στο εξωτερικο για μενα, το καλοκαιρακι!Μα η προσφορά 1+1 δεν είναι για να ταξιδέψεις μόνο τώρα..
Κλείσε από τώρα για τις διακοπές του Πάσχα..
Κι εγώ έχω εξεταστική τώρα, αλλά στις διακοπές του Πάσχα δεν θα έχω τπτ και φυσικά θα κάνω την εξόρμηση μου στην ωραία Πράγα..
δεν εχει δικαιωμα??γεια σου δυναμικη σκιουρινα!!!ετσιιι!!!καλα βρε για ενα φιλι κανετε ετσι!που να ελεγαν και για διαγωνισμο φιλιου!θα μου πειτε εσυ θες το αμορε θελει?απλα δεν εχει δικαιωμα !
συμφωνουμε απολυτα!!!!!!!!!!!!!ε καλα δεν θα τον βαλω να σκαψει κιολας,ενα φιλι ζητησαμε!
Αυτό είναι απορία η έκκληση για βοήθεια του κοινού;εμένα η γυναίκα μου δεν θα μπορούσε να ταξιδέψε στις 14.2
με ποιά θα φιλιόμουν!!!!!!!!!!