Ryanair Χειραποσκευή Ryanair

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση μπορεί να είναι και χαζή αλλά πετάω πρώτη φορά με ryanair κι έχω κλείσει εισητηρία με παραδοτέες δύο 20κιλες αποσκευές. Η μία βαλίτσα είναι πιο μικρή από την άλλη γιατί τελικά δεν θα μου χρειαστούν δύο 20 κιλες και είπα να πάρω τη μια πιο μικρή . Θα έχω κάποιο πρόβλημα ? Μπορεί να την θεωρήσουν 10κιλη και να μην την δεχθούν επειδή επέλεξα 20 κιλά ?
Κανενα προβλημα, τα περισοτερα κιλά τους ενδιαφέρουν. Μια χαρα είσαι. Να περασεις υπεροχα !!!!!!!

AlexFocus

Member
Πηρα και εγω σημερα τη χειραποσκευη μου αλα RyanAir και πιο μικρη🤡. Πηγα στο κατωθι μαγαζι που ειχε προτεινει η @paefstra. Σε backpacks δεν ειχε μεγαλη ποικιλια αλλα τροχηλατες ειδα αρκετες. Για τις solo εαρινες και θερινες πτησεις μου που εκ των πραγματων χρειζομαστε, τουλαχιστον οι αρρενες, τα απολυτως απαραιτητα τα 44λιτρα μου φτανουν και περισσευουν. Θα εγκαινιαστει τον Απριλη στη Ρωμη.

https://maps.app.goo.gl/bDYit1LSDBBxfWMX9?g_st=com.google.maps.preview.copy

Attachments

paefstra

Member
Παρε τωρα και κυβους τακτοποιησης με 5κατι ευρω απο το ΙΚΕΑ και θα φτανεις ατσαλακωτος παροτι με σακιδιο. Τους θεωρω must γιατι βαζεις πολλα ρουχα στο 44λιτρο και δεν πρεπει να μαζευονται κατω κατω.

AlexFocus

Member
Yes .... Sir!!! Και αυτο σημειωμενο το εχω απο σενα βεβαιως βεβαιωςo_O Θα πεταχτω εδω κοντα στα Τζαμπο να αγορασω.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Παρε τωρα και κυβους τακτοποιησης με 5κατι ευρω απο το ΙΚΕΑ και θα φτανεις ατσαλακωτος παροτι με σακιδιο. Τους θεωρω must γιατι βαζεις πολλα ρουχα στο 44λιτρο και δεν πρεπει να μαζευονται κατω κατω.
Τι είναι οι κύβοι τακτοποίησης?

kabamarou

Member
Είναι δοκιμασμένο ότι με αυτούς τους κύβους δεν τσαλακώνονται τα ρούχα; Και επίσης γιατί χωράνε περισσότερα έτσι ρούχα σε σχέση με το να τα στοιβάξω; Κάποιο link για να δούμε τι είναι

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Τι είναι ο κύβος τακτοποίησης;;;

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πηρα και εγω σημερα τη χειραποσκευη μου αλα RyanAir και πιο μικρη🤡. Πηγα στο κατωθι μαγαζι που ειχε προτεινει η @paefstra. Σε backpacks δεν ειχε μεγαλη ποικιλια αλλα τροχηλατες ειδα αρκετες. Για τις solo εαρινες και θερινες πτησεις μου που εκ των πραγματων χρειζομαστε, τουλαχιστον οι αρρενες, τα απολυτως απαραιτητα τα 44λιτρα μου φτανουν και περισσευουν. Θα εγκαινιαστει τον Απριλη στη Ρωμη.

https://maps.app.goo.gl/bDYit1LSDBBxfWMX9?g_st=com.google.maps.preview.copy
Πολύ ωραία!
Αυτήν την χειραποσκευή την πήρες ως 10κιλη βαλίτσα καμπίνας να υποθέσω;
Γιατί για προσωπικό αντικείμενο δεν περνάει.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Κάποιο link για να δούμε τι είναι
Πέρα από τους κύβους τακτοποίησης (packing cubes) που ανέφερε η @paefstra, υπάρχουν κι οι κύβοι τακτοποίησης που συμπιέζουν τα ρούχα (compression packing cubes).
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε γνώμες:
Compression Packing Cubes: Do They Work? - Between England & Everywhere
Honest Review: Do Compression Packing Cubes Actually Work?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.812
Μέλη
39.544
Νεότερο μέλος
Van Kouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom