depy!!!
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαλαισία - Βόρνεο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Με βανάκι στη Νορβηγία
Πιστευω οτι εννοεις ομπρελα σπαστη που μπαινει στην τσαντα. Δεν εχεις προβλημα.
1. Λογικο αφου περασαν 3 χρονια και η εταιρεια εχει αλλαξει τους κανονες απο τοτε..και θα γραψουμε αλλες 111 οσο τους αλλαζει. Λογικο να ειναι μια ζωντανή συζητηση. Ακομα και σε μενα που ταξιδευω σπανιοτατα με την εταιρεια μου φαινεται ενδιαφερουσα.1.Έχουμε γράψει 11 σελίδες και συνεχίζουμε να γράφουμε τα ίδια
2.Πάρτε μια χειραποσκευή επιτέλους στις σωστές διαστάσεις και μην γράφει ο καθένας
ότι νάναι.
Προφανώς αστειεύεσαι.Δεν ειναι τοσο απλο.
δεν αστειεύομαι καθολου. αν ταξιδευεις μονος με ελαχιστα καλοκαιρι ανετος και ωραιος όλα καλα. αν όμως ταξιδευεις αλλιως μη νομιζεις ότι είναι ευκολο να κανεις τη χειραποσκευη σου. (που είναι 2 ή και 3 αν εχεις βρεφος)..φαρμακα, παιδικες τροφες, ομπρελες, μπαστουνια, ορθοπεδικα βοηθήματα, ιατρικες συσκευες ετσι ενδεικτικα για να καταλάβεις ότι στον κοσμο αυτό δεν ταξιδευουν μονο ανετοι και ωραιοι. και λογικο να υπαρχουν αποριες για τους υπολοιπους. οποιον δεν ενδιαφερουν δεν διαβαζει. υπαρχουν τοσα θεματα.Προφανώς αστειεύεσαι.
Είχε συγκεκριμένες διαστάσεις και τώρα πρόσθεσε ακόμα μία χειραποσκευή με
συγκεκριμένες διαστάσεις.Ότι πιο λιγότερο από τις διαστάσεις περνά,ότι ξεπερνά
τις διαστάσεις υπάρχει η πιθανότητα να πας ταμείο.
Την δυσκολία δεν καταλαβαίνω.
μια και το ξερεις μου λυνεις την απορια: πρεπει να περιλαμβάνεται ή όχι μέσα στη χειραποσκευή? στην easy πχ θεωρείται εξτρα αντικειμενο όπως και το μπαστουνι, και το ορθοπεδικο πι, ο περιπατητήρας που λενε. ενδεικτικα παλι αναφερω αποριες που μου εχουν τυχει (σε άλλες εταιρειες) για να δειξω ποσο απλο δεν είναι το θεμα χειραποσκευή..Επιτρέπονται οι ομπρέλες, ναι.
Αν διάβασες το πρώτο μήνυμα μου μιλάω για τις διαστάσεις και μόνο.δεν αστειεύομαι καθολου. αν ταξιδευεις μονος με ελαχιστα καλοκαιρι ανετος και ωραιος όλα καλα. αν όμως ταξιδευεις αλλιως μη νομιζεις ότι είναι ευκολο να κανεις τη χειραποσκευη σου. (που είναι 2 ή και 3 αν εχεις βρεφος)..φαρμακα, παιδικες τροφες, ομπρελες, μπαστουνια, ορθοπεδικα βοηθήματα, ιατρικες συσκευες ετσι ενδεικτικα για να καταλάβεις ότι στον κοσμο αυτό δεν ταξιδευουν μονο ανετοι και ωραιοι. και λογικο να υπαρχουν αποριες για τους υπολοιπους. οποιον δεν ενδιαφερουν δεν διαβαζει. υπαρχουν τοσα θεματα.
δεν καταλαβαινω τη χρησιμοτητα του ποστ ν.133 αλλα εχεις κάθε δικαιωμα να γραφεις τετοια ποστ. σου ειπα αν δεν σε ενδιαφερει μην διαβαζεις. οι 11 σελιδες που ανεφερες δεν αφορουν αποκλειστικα τις διαστασεις και κακως τις ανεφερες. οι δε διαστασεις από τοτε και φυσικα εχουν αλλαξει μια και επιτρεπεται 2η χειραποσκευή. και 3η αν εχεις βρεφος με άλλες διαστασεις. κουλ νταουν λοιπον και ασε τον κοσμο να συζητα οσο θελει. τελος εδώ από μενα γιατι η πολυλογια και τα ασχετα ποστ με το θεμα που δεν βοηθουν κανενα μου φερνουν αλλεργια.Αν διάβασες το πρώτο μήνυμα μου μιλάω για τις διαστάσεις και μόνο.
Δεν είπα τίποτα για περιεχόμενο.Είναι συγκεκριμένες και τέλος.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ανάθεμα κι αν γράφει τίποτα στο site της. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η ομπρέλα να μπει μέσα στη μία από τις δύο χειραποσκευές που επιτρέπονται.μια και το ξερεις μου λυνεις την απορια: πρεπει να περιλαμβάνεται ή όχι μέσα στη χειραποσκευή? στην easy πχ θεωρείται εξτρα αντικειμενο όπως και το μπαστουνι, και το ορθοπεδικο πι, ο περιπατητήρας που λενε. ενδεικτικα παλι αναφερω αποριες που μου εχουν τυχει (σε άλλες εταιρειες) για να δειξω ποσο απλο δεν είναι το θεμα χειραποσκευή..