xarisro
Member
Δίκιο έχεις και Θεσσαλονίκη Μιλάνο έχει με 31€.Το Petas πουλαει με 31 ευρω ο,τι βλεπεις 40. View attachment 294110
Το σίγουρο είναι ότι αν τους έχεις δώσει στοιχεία (μπορεί και το email να αρκεί) δεν θα σ'αφήσουν να την πάρεις. Διαφορετικά, το ρισκάρεις κι αν σου κάτσει η στραβή, πληρώνεις τα έξτρα, την παραδίδεις και ταξιδεύεις. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείς άλλη βαλίτσα, μέσα στις προδιαγραφές.Καλησπέρα! Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι στο Λονδίνο τον Απρίλιο (με μασκούλες, dettol και τα πάντα όλα) και σκοπεύω να πετάξω με ryanair. Έχω κλείσει το εισιτήριο με την προτεραιότητα και τις 2 χειραποσκευές αλλά δυστυχώς η βαλίτσα που αγόρασα πρόσφατα έχει διαστάσεις 54 x 23 x 36 ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 55 x 20 x 40. Θα έχω πρόβλημα στον έλεγχο για 3 εκατοστά σε γαμώτο;
Τους έστειλα email αλλα προφανώς μου είπαν οτι δεν θα επιτραπεί να μπει στη καμπίνα. Εσείς πως το βλέπετε απο την εμπειρία σας;;
Ευχαριστω!
Καλημέρα.εάν μετά από την κράτησή μου δίνει δυνατότητα για να αγοράσω μεμονωμένα την κλασική χείρα αποσκευή 50χ30χ25
Στα 20€ ανά πτήση αγοράζεις προτεραιότητα, βαλίτσα καμπίνας και θέση. Μόνο βαλίτσα είναι κάπου στα 14€, πάντα ανά πτήση.Παιδιά καλησπέρα ένα βήμα πριν την κράτησή εισητηριων θέλω να ρωτήσω αν εφόσον κάνω κράτηση χωρίς έξτρα αποσκευή εάν μετά από την κράτησή μου δίνει δυνατότητα για να αγοράσω μεμονωμένα την κλασική χείρα αποσκευή 50χ30χ25 (δεν θυμάμαι ακριβώς διαστάσεις αλλά καταλάβατε τι εννοώ) χωρίς να αγοράσω προτεραιότητα κλπ για βλέπω ότι με προτεραιότητα +βαλίτσα ζητάει +20 ευρώ ενώ παλιά θυμάμαι με 6-10 ευρώ έπαιρνα την έξτρα αποσκευή..