simossif
Member
Θα μπορώ να βρω δηλαδή μόνο για έξτρα χειρασποσκευη κάτω από τα 20 ευρώ που ζητάει τώρα? Ευχαριστώ πολύ!Καλημέρα.
Ναι βεβαίως κι εχεις τη δυνατότητα μετά να προσθέσεις ότι θέλεις.
Ωστόσο οι τιμές έχουν ανέβει, είναι γεγονός.
Θα μπορώ να βρω δηλαδή μόνο για έξτρα χειρασποσκευη κάτω από τα 20 ευρώ που ζητάει τώρα? Ευχαριστώ πολύ!Καλημέρα.
Ναι βεβαίως κι εχεις τη δυνατότητα μετά να προσθέσεις ότι θέλεις.
Ωστόσο οι τιμές έχουν ανέβει, είναι γεγονός.
Αν σε βοηθαει, φετος προσθεσα μια 15κιλη για 2 ατομα παρα μια μικρη βαλιτσα για τον καθενα γιατι συνεφερε περισσοτερο.15 κιλα εφτασαν ανετα.Παιδιά καλησπέρα ένα βήμα πριν την κράτησή εισητηριων θέλω να ρωτήσω αν εφόσον κάνω κράτηση χωρίς έξτρα αποσκευή εάν μετά από την κράτησή μου δίνει δυνατότητα για να αγοράσω μεμονωμένα την κλασική χείρα αποσκευή 50χ30χ25 (δεν θυμάμαι ακριβώς διαστάσεις αλλά καταλάβατε τι εννοώ) χωρίς να αγοράσω προτεραιότητα κλπ για βλέπω ότι με προτεραιότητα +βαλίτσα ζητάει +20 ευρώ ενώ παλιά θυμάμαι με 6-10 ευρώ έπαιρνα την έξτρα αποσκευή..
Θα έχεις αυτή την επιλογή στη πορεία της κράτησης σουΘα μπορώ να βρω δηλαδή μόνο για έξτρα χειρασποσκευη κάτω από τα 20 ευρώ που ζητάει τώρα? Ευχαριστώ πολύ!
Κι εμείς το ίδιο κάναμε. Αντί για 2 άτομα προτεραιότητα και χειραποσκευή, κλείσαμε τα value εισιτήρια με 1 αποσκευή 20 κιλών. Έβγαινε φθηνότερα.Αν σε βοηθαει, φετος προσθεσα μια 15κιλη για 2 ατομα παρα μια μικρη βαλιτσα για τον καθενα γιατι συνεφερε περισσοτερο.15 κιλα εφτασαν ανετα.
Παιδιά καλησπέρα ένα βήμα πριν την κράτησή εισητηριων θέλω να ρωτήσω αν εφόσον κάνω κράτηση χωρίς έξτρα αποσκευή εάν μετά από την κράτησή μου δίνει δυνατότητα για να αγοράσω μεμονωμένα την κλασική χείρα αποσκευή 50χ30χ25 (δεν θυμάμαι ακριβώς διαστάσεις αλλά καταλάβατε τι εννοώ) χωρίς να αγοράσω προτεραιότητα κλπ για βλέπω ότι με προτεραιότητα +βαλίτσα ζητάει +20 ευρώ ενώ παλιά θυμάμαι με 6-10 ευρώ έπαιρνα την έξτρα αποσκευή..
Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Το θεωρώ ασήμαντο πρόβλημα τόσο μικρή διαφορά, δεν ελέγχουν και με μεζούρα. Απλά και μόνο να μην είναι κραυγαλέα η περίπτωση διαφοράς.Καλησπερα σας παιδιά ! Πετάω την άλλη Τετάρτη με Ryanair για Αυστρία γιατί...
Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! Τι εννοείς κραυγαλέα; Θα βάλω ελάχιστα πράγματα μέσα όπως κατάλαβες και αν πάρω από εκεί κάποιο σουβενίρ(μαγνητάκι). Το σακίδιο είναι αυτό της φωτογραφίαςΚαλησπέρα και καλώς ήρθες. Το θεωρώ ασήμαντο πρόβλημα τόσο μικρή διαφορά, δεν ελέγχουν και με μεζούρα. Απλά και μόνο να μην είναι κραυγαλέα η περίπτωση διαφοράς.
Τουλάχιστον στη τελευταία μου πτήση πριν μια εβδομάδα αυτό συνέβη.
Παρακαλώ, χαρά μου.Σ ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! Τι εννοείς κραυγαλέα; Θα βάλω ελάχιστα πράγματα μέσα όπως κατάλαβες και αν πάρω από εκεί κάποιο σουβενίρ(μαγνητάκι). Το σακίδιο είναι αυτό της φωτογραφίας