underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Το ξέρω ότι δεν υπήρχε κάτι προσωπικό σε αυτά που έγραψες, τα ίδια θεωρώ θα σχολίαζες στον οποιοδήποτε έλεγε κάτι διαφορετικό από αυτό που θα ήθελες να ακούσεις για τη γείτονα. Συνεχίζω όμως να πιστεύω ότι με το σχόλιό σου ξεπέρασες στα όρια για τα δεδομένα ενός δημόσιου φόρουμ.1. Προστιθεσαι σε ολους αυτους τους βιαστικους που με παρεξηγουν. Διαβασε προσεκτικα τι εγραψα. Και μετα αν εξακολουθεις να βλεπεις φαντασματα κ σκιες στα γραφομενα μου απλα λυπαμαι. Ουτε καμια διαγνωση περιεχουν, ουτε απολυτως τιποτε το προσωπικο. Αντιθετα απαντησες σε προσωπικο επιπεδο κ με επιθετο. Σε παρακαλω να μην το επαναλαβεις ειτε κακο ειτε καλο ειναι το επιθετο. Εχω αλλεργια.
.
Εννοείται πως αυτή την απλή καταγραφή πληροφοριών, χωρίς σχόλια και συμπεράσματα τη σέβομαι και δεν έχω λόγο να ενοχληθώ. Απλά να σου πω ότι εμείς εκείνη τη μέρα φύγαμε πολύ μετά τις 16.00, τα περισσότερα καταστήματα συνέχιζαν να είναι κλειστά, όπως και πολλά μέρη για φαγητό. Ίσως όμως αυτό είχε να κάνει με την ημέρα (Δευτέρα) ή κάποια άλλης περίσταση. Επίσης όντως το απόγευμα υπήρξε μια μικρή αύξηση της κίνησης. Αρκετοί συνταξιούχοι τα έλεγαν καθισμένοι σε παγκάκια, ενώ την ώρα του (υπέροχου) ηλιοβασιλέματος βγήκε και λίγος κόσμος με τα κατοικίδιά του για περίπατο στην παραλία, μαζί και οι λίγοι τουρίστες που κάναμε ούτως ή άλλως την περιήγησή μας.2. Την ιερη ωρα της σιεστας σε ολο το νοτο δεν κινειται μυγα χειμωνα-καλοκαιρι απο ντοπιους. Μετα τις 16.00 η μικρη πολη παιρνει ζωη κ φυσικα ολα τα καταστηματα ειναι ανοικτα. Τα μεγαλα δε σουπερμαρκετ ανοιγουν 7/7 08.00-22.00.
Παλι τπτ το προσωπικο, δεν προσπαθω να πεισω κανενα, προσπαθω να δωσω ινφο σε μελλοντικους επισκεπτες κ τπτ παραπανω.