BEKATSA
Member
ναι κάπου εκεί καταλήγω αν και αρχικά είχα απορρίψει την Ιταλία , τώρα το σκέφτομαι ως κάτι βολικό. Χειμώνα σίγουρα αποκαλύπτεται η αρχιτεκτονική ή φυσική ομορφιά, αλλά ούτως ή άλλως καλοκαίρι τις έχω ξεχάσει τις διακοπες χαχα Αθήνα θα έχει περισσότερο κρύο όμως λογικά...ενώ Ρόδος ξέρω πως έχει υψηλές θερμοκρασίες!(σημαντικό γιατί είμαι λίγο κρυουλιάρα!)Σίγουρα δεν έχει τα ποσοστά βροχόπτωσης πχ των Ιωαννίνων, αλλά από την άλλη έχει μεγαλύτερο ποσοστό από την Αθήνα όσο κι αν ισως φ αινεται περίεργο. Το καλό είναι ότι στη Ρόδο μπορεί να έχει δυνατή καταιγίδα κ μετά να βγάλει ήλιο. Πολυ σπάνια δηλαδη βρεχει όλη την ημερα. Αφού δεν έχεις πάει ποτε, δεν τη θεωρώ καθόλου κακη σκέψη να την επισκεφθείς. Είναι ιδιαίτερη περιοχή της Ελλάδος (κ αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της τη νοιώθεις καλύτερα χειμώνα). Λίγη προσοχή στα βοτσαλωτα σοκάκια της παλιας πολης με το καρότσι (Όπως κ στη Λινδο-εάν πας). Δεν θα ημουν επίσης αρνητικός στο να επισκεφθείς κ κάποια πόλη του ιταλικού νότου όπως ανέφεραν κι άλλοι συμφορουμιτες