echo2011
Member
Σκέψου και την Ισπανία.. Εμείς πήγαμε Βαλένθια με την 2μιση χρόνων μικρή μας και χορτάσαμε βόλτες. Ήταν βέβαια καλοκαίρι αλλά νομίζω και το χειμώνα μια χαρά θα είναι. Μας φάνηκε πολύ baby friendly, μεγάλα πεζοδρόμια, ασανσέρ σχεδόν παντού στο μετρό και έχει και το bioparc με ζώα σε περιβάλλον διαμορφωμένο να μοιάζει με το φυσικό τους που μπορείς να πας με το παιδί. Είχε αμέτρητα παιδια, και μωρά σε καροτσια όταν πήγαμε.Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να φύγω τον Ιανουάριο με τον γιό μου ένα 4ήμερο εκτός Ελλάδος . Θα είμαι μόνη μου εντελώς και ο μικρός θα είναι 1,5 έτους. Εννοείται θέλω σχετικά κοντινό προορισμό, όχι 5 ώρες αεροπορικό και πόλη φαντάζομαι κάπως baby friendly για καρότσι. Από κοντινά μέρη που ΔΕΝ έχω πάει, κοιτάζω τη Βουδαπέστη, τη Μπρατισλάβα και Κύπρος τη Λάρνακα. Οικονομικά και κοντινά. Απο εκεί και πέρα θα ήθελα την εμπειρία σας ώστε να διαλέξω. Με φρενάρει το κρύο που πιθανόν θα έχουν οι πρώτες δύο τον Ιανουάριο......ίσως Κύπρος ευνοεί παραπάνω. Αλλά Λάρνακα αξίζει να πάει κανείς?? Δεν θέλω να χαλάσω λεφτά για κάτι ίσως αδιάφορο.....Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που έχει κάνει το τόλμημα μόνος με μωρό? Αυτές οι πόλεις αξίζουν? Να πω πως έχω ξαναταξιδέψει με τον μικρό εντός Ελλάδας και το κατάφερα μια χαρά. Πείτε μου κ προτάσεις για άλλες πόλεις, ίσως μόνο με Ιταλία είμαι αρνητική γιατί τα τελευταία χρόνια έχει την αποκλειστικότητα και βαρέθηκα.