• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χειμερινό ταξίδι από Αθήνα (Με λεωφορείο)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Να προσυπογραψω κι εγω για τα Καλαβρυτα ..θα σας καλυψουν μια χαρα για 3-4 μερες .
Απο την αλλη ομως γιατι δεν κοιτατε και καμια οργανωμενη εκδρομη με πρακτορειο,οπου θα γυρισετε κ σε περισσοτερα μερη του ενος ..και δεν θα εχετε το θεμα ..να βρω ΚΤΕΛ ..τρενο..λεωφορειο κλπ

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Συμφωνω με την Κλεοπατρα. Αφου δεν εχετε μεταφορικο μεσο , το πρακτορειο θα σας προσφερε πιο πολλα να δειτε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επισης παιδια ρωτησατε για Καρπενησι .
Καλη περιπτωση κ αυτο..ειναι πρωτευουσα νομου ..αλλα πραγματικα πολυ μικρη,μαζεμενη κ παραδοσιακη ..σε ομορφο περιβαλλον με τα βουνα τριγυρω και το Βελουχι απο πανω.
Εχει τα παντα για φαι+διασκεδαση.
Ωστοσο κατι πηρε το αυτι μου για χρεωκοπια του ΚΤΕλ Ευρυτανιας.Για δειτε το αν δεν εχετε καταληξει ακομα σε καποιο μερος ,ωστε να μην φατε καμια φρικη.

eleni4

Member
Φίλε μου γειά σου, Κι εγώ έτσι σκέφτηκα και το έψαξα. λοιπόν, Πήγα στα Καλάβρυτα πρόσφατα. Γίνονται Σαββατοκύριακα εκδρομές σε φανταστικό μέρος σε ξένώνα με φαγητό και πολύ φτηνά, όσο δεν φαντάζεσαι. Εγώ γνωρίστηκα και θα το ξανακάνω. Αμα θέλεις πληροφορίες σου δίνω.

paefstra

Member
Φίλε μου γειά σου, Κι εγώ έτσι σκέφτηκα και το έψαξα. λοιπόν, Πήγα στα Καλάβρυτα πρόσφατα. Γίνονται Σαββατοκύριακα εκδρομές σε φανταστικό μέρος σε ξένώνα με φαγητό και πολύ φτηνά, όσο δεν φαντάζεσαι. Εγώ γνωρίστηκα και θα το ξανακάνω. Αμα θέλεις πληροφορίες σου δίνω.
Επειδή ακούγεται ενδιαφέρον, δώσε κάποια στοιχεία, το σκέφτομαι κι εγώ.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Φιλη Ελενη μας πεταξες τη βομβα:D και εξαφανιστηκες !
Δωσε περισσοτερες λεπτομερειες please ή εστω ενα ονομα και εμεις θα τα βρουμε τα υπολοιπα :)

eleni4

Member
ΕΙναι εκδρομές που γίνονται τα σαββατοκύριακα στα καλάβρυτα. Εχουν και στην χρυσή ευκαιρία καταχώρηση. Η τιμή ειναι πολύ χαμηλή- καμμιά σχέση με αλλού.Δεν νομίζω ότι από εδώ μπορώ να δώσω αλλέσ πληροφορίες.Είναι ομάδεσ μικρέσ 20-22 ατομα και πάνε και φοιτητές.Οποιος θέλει ασ μου στείλει προσωπικό μύνημα η εμεηλ. Φιλάκια πολλα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Επειδη εγω κατι βρηκα αλλα ειναι για Κυριακη εως Πεμπτη και εχει ηδη ληξει...αυτο για τα Σκ με ενδιαφερει πολυ.Σου εχω ηδη στειλει πμ .Σου ξαναστελνω.

eleni4

Member
καλάβρυτα εκδρομή

Σχετικά με εκδρομές που σας είπα ότι γίνονται στα Καλάβρυτα πηγαινετε στο facebook και εκει αναζήτηση στο ονομα Makis Armyearth και το ατομο αυτο που εχει ταξιδέψει κι αυτό μαζί μας έχει φωτογραφιες και ολο το πρόγραμμα αναρτημένο. Πάμε μικρες ομάδες 20-22 ατόμων.

eleni4

Member
για καλαβρυτα

Γειά και πάλι. Οπως είπα και στην Κλεοπάτρα στο facebook και στο ονομα Makis Armyearth εκει ειναι καταχωρημένεσ φωτο και το προγραμμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom