mariza97
Member
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το ψάχνουμε για Τρίκαλα. Ανυπομονώ!
Αυτό φταίει. Η οικονομική κρίση έχει πλήξει σημαντικά τον ορεινό τουρισμό, ο οποίος βασίζεται στους Έλληνες. Αν και μην νομίζεις ότι και τις καλές εποχές, τις καθημερινές ,γινόταν χαμός. Είναι ούτως η άλλως, προορισμοί του Σαββατοκύριακου.Ίσως φταίει ότι πήγα καθημερινή
Τα ωραία τοπία του βουνού αρχίζουν από τα Άνω Τρίκαλα και μετά, για τον μέσο επισκέπτη, μέχρι και το (ας πούμε) χιονοδρομικό. Από εκεί και πέρα χρειάζεται όχημα 4χ4 η πεζοπορία.. Και από τοπίο δεν θα έλεγα ότι έχουν κάτι
Την ορεινή Αρκαδία υπό την προυπόθεση ότι σου αρέσουν τα ορεινά τοπία, όπου κυριαρχούν τα έλατα. Και η ορεινή Ναυπακτία έχει αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα και τα ωραία της είναι πιο δύσκολα προσβάσιμα.Τι μου προτείνετε?
Απαραίτητη προυπόθεση είναι να πας ΣΚ.. Στην ορεινή Αρκαδία είναι πιο πιθανό να πετύχεις περισσότερο κόσμο.να έχει έστω και λίγο κόσμο
Γεια σας και από μένα. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι για ένα τριήμερο τέλος Γενάρη. Θα προτιμούσα να έχει χιόνι αλλά εννοείται πως είναι κάτι που δε μπορεί να προβλέψει κανείς. Πέρσι πήγα Τρίκαλα Κορινθίας αρχές Φλεβάρη (και είχε 15οC) και δε μου άρεσαν. Ίσως φταίει ότι πήγα καθημερινή αλλά οι περισότερες ταβέρνες ήταν κλειστές. Και από τοπίο δεν θα έλεγα ότι έχουν κάτι. Φέτος είμαι ανάμεσα σε ορεινή Ναυπακτία και ορεινή Αρκαδία(Βυτίνα, Στεμνίτσα, Δημητσάνα). Τι μου προτείνετε? Δε θα ήθελα να ψάχνω πάλι ταβέρνα να φάω και προτιμώ να έχει έστω και λίγο κόσμο (στα Τρίκαλα μιλάμε για ερημιά). Να σημειώσω πως φέτος θα πάμε σαββατοκύριακο και στην ορεινή Ναυπακτία έχω δει τα σαλέ http://www.anohora.com/honka-1-2/.
Ορεινή Αρκαδία.Υπάρχουν τοπία με πράσινο και ποτάμι(Λούσιος).Επίσης μοναστήρια.Για καλόγερο με χάρισμα δεν ξέρω.Καλημερα/καλησπερα...ψαχνω μια κοντινη αποδραση απο Αθηνα μεχρι 5 ωρες...ψαχνω ειτε για ενα ωραιο τοπιο μεσα στο πρασινο και τα ποταμια ή θρησκευτικο ''τουρισμο'' αν γνωριζετε καποιο μοναστηρι που εχει καποιον καλογερο που να λες εχει χαρισμα και βοηθαει κοσμο..υπαρχει καμια προταση;