• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Χανια 2010!!!!!!!

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Νομίζω οτι το πιο ανησυχητικό είναι ότι προσπαθούν κάποιοι να την κάνουν "γαργάρα". (βλ. τύπος, τοπικός και εθνικός, χάρτινος ή ηλεκτρονικός).

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν ξερω αν ειναι για καλυτερο η για χειροτερο: η Εσπρεσο το ειχε ως πρωτοσελιδο και κυριο θεμα.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Δεν είμαι σίγουρη αν η συγκεκριμένη εφημερίδα το έχει βάλει πρωτοσέλιδο για ανθρωπιστικούς λόγους ή για εμπορικούς. Συμφωνώ με τον Δήμο ίσως και εγώ να "ντρεπόμουν να το πω εδώ", δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα ευαισθητοποίησης .
Τέτοιες ιστορίες σε κάνουν να νοιώθεις αδύναμος διπλά. Από την μια γιατί γίνονται και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τις αποτρέψεις αλλά περισσότερο γιατί ακούς σχόλια του είδους "ποιος ξέρει τι κουμάσι θα ήταν και αυτός για να του κάνουν κάτι τέτοιο"

Last edited by a moderator:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
... Θα μπορουσα να το καταταξω στις ανερχόμενες μη ασφαλεις πόλεις και ας φαω κραξιμο απο τους συμπολιτες και οχι μονο η να σωπασω αλλα δεν μπορω.. το βαζω εδω σαν ειδηση ..
Παρασκευη βραδυ στο πιο κεντρικο και ιν δρομο της πολης , 2 ξυρισμενα κεφαλια και 4 στιβαρα μπρατσα καθηλωνουν ενα αλβανο σε ενα υπογειο γκαραζ και του παιρνουν ενα σκουποξυλο απο τον πρωκτο. Αποτελασμα.. ο δυστυχος βρισκεται στο κρατικο νοσοκομειο , ντρεπεται να πει τι εχει συμβει , οι γιατροι διαπιστωνουν τον περιτοαισμο, δεν εχουν ομως τα στοιχεια , δεν γνωριζουν για τον τραυματισμο και τον βαζουν σε παρακολουθηση.. η κατασταση χειροτερευει και οδηγειται στο χειρουργειο.
5 ωρες χειρουργειο και τα ευρηματα, 2 ρηξεις εντερου, ρηξη μικρη ήπατος, ρηξη διαφραγματος και σφηνωμενο στο πνευμονα το πλαστικο του σκουποξυλου...
δεν εχω αλλα λογια ....αυτα συμβαινουν στη πολη που ζω..και ειναι το 2 περιστατικο σε 2 μηνες..
Αν οι moderetos μπορουν να διατηρησουν αυτο το τοπικ σαν απλα και μονο ειδηση ας το κανουν ..
Να κανω μια παρεμβαση...για την αποκατασταση της αληθειας το συμβαν ειναι αρκετα λυπηρο αλλα εγινε απο ομοεθνης Αλβανους του θυματος για ξεκαθαρηση λογαριασμων.......γιατι χαθηκε ο Μωσαικος Νομος βρε παιδια !!!
Με τον ιδιο τροπο η τιμωρεια τους !!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν είμαι σίγουρη αν η συγκεκριμένη εφημερίδα το έχει βάλει πρωτοσέλιδο για ανθρωπιστικούς λόγους ή για εμπορικούς. Συμφωνώ με τον Δήμο ίσως και εγώ να "ντρεπόμουν να το πω εδώ", δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα ευαισθητοποίησης .
Ουτε και εγω δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι για καλο η για κακο και το εγραψα. Eχω ομως να πω τα εξης:
- Δεν αναφερεται η συγκεκριμενη εφημεριδα στην εθνικοτητα του παθοντα, πραγμα που ειναι ισως θετικο, με την εννοια οτι δεν γινονται ασχημοι συνειρμοι (=τι κουμασι ηταν και αυτος)
-Ειναι εντελως πρωτοσελιδο, με πηχαιους τιτλους, πραγμα που συντελει στην πληροφορηση -και εγω κρεμασμενο στην μπουγαδα των περιπτερων το ειδα- σε αυτους δηλαδη που διαβαζουν τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων, ειτε απο μονοι τους στα περιπτερα η στο internet, ειτε παρακολουθουν τις αντιστοιχες πρωινες ενημερωτικες εκπομπες που αφιερωνουν μερικα λεπτα στην αναγνωση των πρωτοσελιδων.
Απο το ολοτελα...

Last edited by a moderator:

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
Να κανω μια παρεμβαση...για την αποκατασταση της αληθειας το συμβαν ειναι αρκετα λυπηρο αλλα εγινε απο ομοεθνης Αλβανους του θυματος για ξεκαθαρηση λογαριασμων.......
Αυτο το ξέρουμε απο έγγυρη πηγή?
Μην τα ρίξουμε πάλι όλα στους "ξένους"!..όλα αυτοί τα κάνουν κι εμείς ποτε! οι ξένοι είναι εγκληματιες κι εμεις άγιοι!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Οι φημες λενε οτι τοκανε η αλβανικη μαφια και ο τυπος δεν προκειται να τους καταδωσει για να μην τον φανε λαχανο,αυτον η την οικογενεια του,αν εχει.

Περα απο αυτο το αποτροπαιο γεγονος ολα κυλουν υπεροχα στα ομορφα Χανια!!!

Marizaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
UK again..
Ταξίδι-Όνειρο
Ιταλια ;!
χωρις να θελω να το τραβιξω..εκνευριζομαι οταν τα ριχνουμε ολα στους ξενους!!!!Μπορει καποιοι απο αυτους να ειναι εγκληματιες..αλλα οχι οτι εμεις ειμαστε καλυτεροι!!!
Χωρις επισης να θελω να δυφημισω τα Χανια (αυτα μπορει να συμβαινουν παντου ομως μενω στην Κρητη και τα τοπικα νεα τα μαθαινω πιο ευκολα).. αλλα τη σκεψη καποιων ελληνων (γενικα) σας παραθετω κι αλλες πραξεις..ρατσισμου..που εγιναν στα Χανια το 2010!!!

Νέα πυρκαγιά στην Εβραϊκή Συναγωγή Χανίων
Νέα πυρκαγιά στην Εβραϊκή Συναγωγή Χανίων | Άρθρα | NewsTime

Χαραξαν σβαστικα σε 27χρονη καθηγητρια στα Χανια
Χάραξαν σβάστικα σε 27χρονη καθηγήτρια στα Χανιά | Athens Photo News 2010

Μπορει λοιπον στον Αλβανο να επιτεθηκε οντως η αλβανικη μαφια...μπορει ομως και οχι..ας το αφησουμε σαν πιθανοτητα.Το απολυτο οχι..ειναι ενοχλιτικο!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
η είδηση είναι.... ντροπή ΜΑΣ! σαν "άνθρωποι", ουτε σαν φυλο, εθνικοτητα ή οτιδηποτε αλλο .... :(

Madata.GR - Σοκ! Σούβλισαν 35χρονο Αλβανό στα Χανιά!
Madata.GR - Όλη η "αλήθεια" για τον Αλβανό που "σουβλίστηκε"
Αυτο ακριβως ειναι το σημαντικοτερο!Ντροπη ...ως ανθρωποι ανεξαιρετως εθνικοτητας η ταυτοτητας

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Προς lullu.
Eσύ καλά έκανες και άρχισες αυτή την κουβέντα.
Τασσεσαι υπέρ των αδυνάτων σε όλη σου την ζωή και μάλιστα με πράξεις...
Αγανακτείς και φέρνεις στο φώς θέματα που παρολίγο να περνούσαν απαρατήρητα.
Ρε lullu αφού τα ξέρεις αυτά....
ακουσες σήμερα απο όλους την Διάγνωση???? Αυτοτραυματισμός!!! και καθαρίσαμε...
Λοιπόν δεν μπορώ θα το πώ.
Επειδή δεν ανέχομαι τις κοροιδίες των χαζοκάναλων και των βλαμμένων δημοσιογράφων,οπως και τις σπρωγμένες δηλώσεις κάποιων...θα πω τούτο.
Ημουνα στο 6ωρο χειρουργείο του άτυχου άνδρα.
κανένας απο το προσωπικό στα χρόνια υπηρεσίας του δεν είχε δεί αυτή την βαρβαρότητα και ούτε πρόκειται στο μέλον!!
Μονάχα αυτοτραυματισμός που δεν ήταν...
Να υποστείς ολόκληρη θωρακοτομή για την αφαίρεση του πλαστικού τμήματος του σκουπόξυλου που είχε κάνει τρελή πορεία περνώντας απο ολα τα ζωτικά όργανα για να καταλήξει στην πλάτη πίσω απο το διάφραγμα..ούτε με 100 χρόνια εκπαίδευσης δεν το καταφέρνεις μόνος σου...
Ούτε ο μεγάλος αθανάσιος διάκος δεν τα κατάφερε μόνος του..."τον βοήθησαν"!
Τώρα τι συμφωνίες έχουν γίνει για το πως θα το παρουσιάσουν είναι άλλο θέμα...
Τι θέλουν να βγάλω τις φωτογραφίες και το βίντεο όλης της χειρουργικής επέμβασης στην φόρα??
Δεν θα το κάνω, γιατι δεν μου πέφτει λόγος και ούτε ειμαι αστυνομος εγκλήματος!
αλλα μην μας παραμυθιάζουν κιόλας !!!!
Ο μόνος που θα μπορούσε να δώσει ακριβή απάντηση ειναι ένας ιατροδικαστής.
Ξέρουν όμως να φιμώνουν τους πάντες γιατί στην προκειμένη περίπτωση μπορεί και να εξελιχθεί τεράστιο θέμα ακόμα και μεταξύ των δύο εθνών!:cool:
Αλλά είπαμε οχι και να μας δουλεύουν...

Lullu ηρέμησε..για μιά ακομα φορά η αλήθεια δεν θα λάμψει!!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie