dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Νομίζω οτι το πιο ανησυχητικό είναι ότι προσπαθούν κάποιοι να την κάνουν "γαργάρα". (βλ. τύπος, τοπικός και εθνικός, χάρτινος ή ηλεκτρονικός).
Το είδα κι εγώ αλλά "ντράπηκα" να το γράψω εδώ. Δεν έχω λόγιαΔεν ξερω αν ειναι για καλυτερο η για χειροτερο: η Εσπρεσο το ειχε ως πρωτοσελιδο και κυριο θεμα.
Να κανω μια παρεμβαση...για την αποκατασταση της αληθειας το συμβαν ειναι αρκετα λυπηρο αλλα εγινε απο ομοεθνης Αλβανους του θυματος για ξεκαθαρηση λογαριασμων.......γιατι χαθηκε ο Μωσαικος Νομος βρε παιδια !!!... Θα μπορουσα να το καταταξω στις ανερχόμενες μη ασφαλεις πόλεις και ας φαω κραξιμο απο τους συμπολιτες και οχι μονο η να σωπασω αλλα δεν μπορω.. το βαζω εδω σαν ειδηση ..
Παρασκευη βραδυ στο πιο κεντρικο και ιν δρομο της πολης , 2 ξυρισμενα κεφαλια και 4 στιβαρα μπρατσα καθηλωνουν ενα αλβανο σε ενα υπογειο γκαραζ και του παιρνουν ενα σκουποξυλο απο τον πρωκτο. Αποτελασμα.. ο δυστυχος βρισκεται στο κρατικο νοσοκομειο , ντρεπεται να πει τι εχει συμβει , οι γιατροι διαπιστωνουν τον περιτοαισμο, δεν εχουν ομως τα στοιχεια , δεν γνωριζουν για τον τραυματισμο και τον βαζουν σε παρακολουθηση.. η κατασταση χειροτερευει και οδηγειται στο χειρουργειο.
5 ωρες χειρουργειο και τα ευρηματα, 2 ρηξεις εντερου, ρηξη μικρη ήπατος, ρηξη διαφραγματος και σφηνωμενο στο πνευμονα το πλαστικο του σκουποξυλου...
δεν εχω αλλα λογια ....αυτα συμβαινουν στη πολη που ζω..και ειναι το 2 περιστατικο σε 2 μηνες..
Αν οι moderetos μπορουν να διατηρησουν αυτο το τοπικ σαν απλα και μονο ειδηση ας το κανουν ..
Ουτε και εγω δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι για καλο η για κακο και το εγραψα. Eχω ομως να πω τα εξης:Δεν είμαι σίγουρη αν η συγκεκριμένη εφημερίδα το έχει βάλει πρωτοσέλιδο για ανθρωπιστικούς λόγους ή για εμπορικούς. Συμφωνώ με τον Δήμο ίσως και εγώ να "ντρεπόμουν να το πω εδώ", δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα ευαισθητοποίησης .
Αυτο το ξέρουμε απο έγγυρη πηγή?Να κανω μια παρεμβαση...για την αποκατασταση της αληθειας το συμβαν ειναι αρκετα λυπηρο αλλα εγινε απο ομοεθνης Αλβανους του θυματος για ξεκαθαρηση λογαριασμων.......
Αυτο ακριβως ειναι το σημαντικοτερο!Ντροπη ...ως ανθρωποι ανεξαιρετως εθνικοτητας η ταυτοτηταςη είδηση είναι.... ντροπή ΜΑΣ! σαν "άνθρωποι", ουτε σαν φυλο, εθνικοτητα ή οτιδηποτε αλλο ....
Madata.GR - Σοκ! Σούβλισαν 35χρονο Αλβανό στα Χανιά!
Madata.GR - Όλη η "αλήθεια" για τον Αλβανό που "σουβλίστηκε"