• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Χανιά... ολιγοημερες διακοπές

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Το επομενο μας βημα ειναι να επιλεξουμε που θα μεινουμε....
Πιστευω πως δεν ειναι και πολυ αργα για booking....Η εμπειρια μας, λεει οτι θελουμε να αποφυγουμε φετος τις μετακινησεις για την βραδυνη εξοδο και μαλλον θα προτιμησουμε κατι κοντα στην πολη -ή και μεσα- στα Χανια, ετσι ωστε ολη την υπολοιπη μερα να ειμαστε σε εξορμησεις. Τι λετε; Εχω δει καποιες προτασεις σας αλλα και οτι αλλο θα ηταν ευπροσδεκτο...
παντως απο το booking βρηκα διαφορα τιμης +30ε/βραδυ με το κλεισιμο που εκανα απευθειας με το ξενοδοχειο...:rolleyes:

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Ποια ειναι η κατασταση στους δρομους που οδηγουν στα νοτια του νομου στα χανια; (Μονη Χρυσοσκαλιτισσας, Ελαφονησσι κλπ) (γκρεμοι κλπ)
μη σε απασχολούν εγώ τούς ταξίδεψα με τρία μικρά στο πίσω κάθισμα, κι΄όχι μόνο μια φορά

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
παντως απο το booking βρηκα διαφορα τιμης +30ε/βραδυ με το κλεισιμο που εκανα απευθειας με το ξενοδοχειο...:rolleyes:
γίνονται και τέτοια Βάρσα; μπορώ να τηλεφωνήσω στο ξενοδοχείο στην Βιέννη
να κάνω κράτηση, και να δω αν υπάρχει διαφορά απ΄το booking com?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Yπονοεις τιποτα Αντωνη ????? :bleh::bleh:
Μηπως πρεπει να μαζεψω του Μεσσαριτες του φορουμ ??? νομιζεις οτι δεν ξερω ποσοι ειναι ??? Τα pm να ειναι καλα ???? αν βαλω δε γαμπρους και νυφες .....βγαινει δε βγαινει η Σουδα σε πληθυσμο......

Τaver που χαθηκες παλι ???
Mπαααα!!!!!!!! και που βρίσκονται αυτοί; Φαντάζομαι πόσοι θα παρουσιαστούν σε ερώτηση
για Μεσσαρά!!
Το λέω γιατί στα μη τουριστικά θα γνωρίσουν "Κρήτη"

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Mπαααα!!!!!!!! και που βρίσκονται αυτοί; Φαντάζομαι πόσοι θα παρουσιαστούν σε ερώτηση
για Μεσσαρά!!
Το λέω γιατί στα μη τουριστικά θα γνωρίσουν "Κρήτη"
Φαντασου τωρα να σκασει μυτη κανεις και να ζηταει διακοπες στη Μεσσαρα ??? θα γελασει καθε πικραμενος....η πρωτη λεξη που θα του πω ειναι μακρια απο τα Ματαλλα....ποτε δεν καταλαβα γιατι εχουν τοση προβολη.....

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
γίνονται και τέτοια Βάρσα; μπορώ να τηλεφωνήσω στο ξενοδοχείο στην Βιέννη
να κάνω κράτηση, και να δω αν υπάρχει διαφορά απ΄το booking com?
soudiane, δεν ξερω για την βιεννη, αλλα για την Κρητη, το διαπιστωσα. Μου εστειλαν την τιμη με μειλ και ειπα να την τσεκαρω και μεσω booking ,πριν κλεισω, και ειδα αυτη την διαφορα:roll:

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
μη σε απασχολούν εγώ τούς ταξίδεψα με τρία μικρά στο πίσω κάθισμα, κι΄όχι μόνο μια φορά
κι εγω παω νοτια το καλοκαιρι σχεδον καθε σκ και τι εγινε που ειναι και λιγο ταλαιπωρια ο δρομος?αξιζει;)

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
soudiane, δεν ξερω για την βιεννη, αλλα για την Κρητη, το διαπιστωσα. Μου εστειλαν την τιμη με μειλ και ειπα να την τσεκαρω και μεσω booking ,πριν κλεισω, και ειδα αυτη την διαφορα:roll:
Αυτα μου το ειπε και ενας φιλος που κλεινε απο booking....πηρε τηλεφωνο στο ξενοδοχειο και του εκαναν καλυτερη τιμη....τι να πω...δεν βγαζεις ακρη...

Βεβαια κα εγω απο booking εκλεισα αλλα δεν εκανα παζαρια....

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
balos - Google

Oχι οτι δεν σε φροντιζω...σου στελνω και ενα λινκ απο τη λιμνοθαλασσα του Μπαλου βεβαια μετο μωρο ειναι αρκετη ταλαιπωρεια....

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
απο τα παραπάνω, και απο διαφορες φωτο στο ιντερνετ, διαπιστωσα οτι οι περισσοτερες παραλίες ειναι (σχετικα) ρηχες... σας ειναι ευκολο να συνοψισετε, οποιος ξερει βεβαια και μπορει, ποιες ειναι αυτες που ειναι καταλλητες για βουτιές? οι ελαφονησι, μπάλος, ειναι ρηχες και φοβερες για φωτο και πλατσουρισμα, ετσι?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
απο τα παραπάνω, και απο διαφορες φωτο στο ιντερνετ, διαπιστωσα οτι
στον βόρειο άξονα οι θάλασσες γενικά ειναι ρηχές.
άν θέλεις βουτιές και στα 2 μέτρα να κολυμπάς,ειναι η θάλασσα στο κολυμβάρι,20 χιλιόμετρα απο χανιά.
στον νότο οι θάλασσες ειναι όλες βαθιες με τα καλύτερα νερά και για καλούς κολυμβητές!!!
ομολογώ οτι δεν κολυμπώ ποτέ στον βορά γιατι γενικά δεν μου αρέσει αυτό το στύλ beach bar αντιηλιακά-δυνατή μουσική-και αβαθής θάλασσα!!;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom