Χαμενες αποσκευες..

GTS

Member
Καπου, κάποτε, κάποιος είχε ανεβάσει pdf με τους όρους της ασφάλειας της κάρτας, εκεί θα αναγράφει τι καλύπτει ακριβώς. Το ερώτημα είναι, θέλουν αποδείξεις ντε και καλά από τα πράγματα που είχες μέσα, ή ό,τι δηλώσεις μέχρι το όριο της αποζημίωσης;

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Λοιπόν χάθηκε η βαλίτσα μου οριστικά. Για πείτε τι κάνουμε, αν έχετε καμία καλή ιδέα, πέραν της όποιας αποζημίωσης μου δώσει η αεροπορική. Νομίζω ότι το εισιτήριο το αγόρασα με την premium της άλφα, αν είναι έτσι νομίζω με καλύπτει σε κάτι έξτρα.
Shit happened... 1. Έλεγξε τη κράτηση που έκανες και έλεγξε εάν ισχύει κάποια ασφάλιση όπως αναφέρεις και μετά το "τί" καλύπτει. και "πως" 2. Φυσικά θα χρειαστεί να κλείσεις το θέμα της αποζημίωσης σου με την αεροπορική.
Δε στο κρύβω οτι με εκπλήσει λίγο οτι χρησιμοπιείς το "νομίζω" 2 φορές στις 20 λέξειςστη τελευταία σου πρόταση.
Τι θέλω να πω. Μιά επόμενη φορά πριν αγοράσεις κάτι σχετικό με ταξιδιωτικά να μελετήσεις καλύτερα το τι αγοράζεις.
Μακάρι να έχεις κάτι. Για τη τεκμηρίωση της αποζημίωσης σου από το όποιο πρόγραμμα μπορεί να έχεις μέσω της πλατφόρμας που αγόρασες το εισιτήριο, θα σου ζητηθούν τεςκμήρια της οριστικής απώλειας, και της αποζημίωσης σου από την αεροπορική.(αποζημειώνει με κάποιοα δολλάρια ανά κιλό). Μακάρι να έχεις κάτρι παραπάνω.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
.... και για να απαντήσω για την ταξιδιωτική ασφάλεια, αυτή έχει:
  • Απώλειας, κλοπής ή καταστροφής αποσκευών, έως €1.500
  • Καθυστέρησης άφιξης αποσκευών άνω των 4 ωρών, έως €500
  • Καθυστέρησης πτήσης άνω των 4 ωρών, έως €500
  • Εγκατάλειψης ταξιδιού μετά από 12 ώρες καθυστέρηση, έως €500
  • Ματαίωσης ταξιδιού λόγω σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος, έως €1.000
  • Σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών προς τρίτους (προσωπική αστική ευθύνη), έως €110.000 ανά μεμονωμένο γεγονός.
Οι καλύψεις προσφέρονται από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Generali και οι όροι του Προγράμματος βρίσκονται εδώ.

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όχι στον ... άλλο κόσμο!
Ταξίδι-Όνειρο
3 χρόνια Θιβέτ & Ινδίες
Καλησπέρα ,ήρθε και η δικία μου απώλεια, σε πτήση από Ντιζελντροφ -Αθήνα , δεν βρήκα την βαλίτσα μου ,,στα lost& found έκανα δήλωση και στο σύστημα ,φαινόταν ότι είχε έρθει κανονικά ,3 άτομα από την πτήση δεν παραλάβαμε ,θεωρείτε ότι εκλάπησαν ή βρίσκονται εντός κάποιο αεροδρομίου;;
Εφ όσον έχεις ασφάλιση "κατέβασε" το συμβόλαιο και κάνε αναγγελία του περιστατικού για να πάρει το δρόμο η διαδικασία της αποζημίωσης σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.814
Μέλη
39.550
Νεότερο μέλος
jamesbernard

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom