Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Mμμ, δε θυμάμαι.Οι επεξηγήσεις είναι και στα αγγλικά;
Mμμ, δε θυμάμαι.Οι επεξηγήσεις είναι και στα αγγλικά;
Μα τα 20€ που δώσαμε με την τότε ισοτίμια ήταν 13.660 για το μετ' επιστροφής, πώς μας έκλεψε αν εσύ βρήκες το ίδιο μετ' επιστροφής με 20.000; Όχι ότι παίζει ρόλο δηλαδή αλλά δε βγαίνουν τα μαθηματικά, κάτι άλλο θες να πεις. Επίσης, δεν πήγαμε με την transvip.Σας έκλεψε η TransVIP, εγώ τους έδωσα μόνο CLP 12.000 (€16) για το transfer... (είχε και Aller/Retour με 20.000).
Γενικά ως εταιρεία είναι απερίγραπτη. Υπάρχει συνέχεια στην ιστορία με την ακύρωση πτήσεων... Αλλά εδώ και χρόνια έχουν μονοπωλιακές διαδρομές, διαφορετικές τιμές ανάλογα με το από ποιο σάιτ τους κλείνεις, απαράδεκτο service και πρόγραμμα μιλίων για τα μπάζα. Και δεν τους συγκρίνω με την Avianca ή την Copa που είναι σκάλες ανώτερες, αλλά ακόμη και με τις μέτριες της ηπείρου. Μόνο η Cubana είναι χειρότερη (εντάξει, κατά πολύ!). Δυστυχώς για πολλές πτήσεις είναι μονόδρομος (όχι πάντως για την πτήση από Ευρώπη που πήραν τα παιδιά, που θα μπορούσαν να έχουν έρθει με άλλη, πληρώνοντας 200€ λιγότερο).H περιγραφή των εμπειριών με τη χαμένη αποσκευή της LATAM μοιάζουν αρκετά με αυτά που τράβηξα εγώ το 2010 από την TAM (το άλλο μισό της σημερινής LATAM) - Η δική μου πάντως βρέθηκε την επόμενη μέρα...
Τίτλος για το εστιατόριο το κοπλιμάν του @taver. Γενικά πριν 20 χρόνια μόνο μπεργκεράδικα είχε και κάτι πίτσες της... πίτσας, έχει ανέβει πολύ ο προορισμός (και λογικό είναι).Συμφωνώ για το La Casona, εγώ πήγα και μετά ξαναπήγα και δεύτερη φορά, αν και δεν το συνηθίζω...