James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Νομίζω ότι είναι ώρα να ανανεώσεις και εκείνο το excelάκι.....
E, όχι "μόνο και μόνο για να σχολιάζω τις φωτογραφίες"!!! Μόνο και μόνο για να διαβάζω τις ιστορίες του Γιώργου γράφτηκα!!!! Η ¨γυναίκα από πάνω" (που έγινε από κάτω - γυναίκα λάστιχο ένα πράμα)αυτό είναι το ....σουξέ που έχει η ιστορία σου @Yorgos . η γυναίκα από πάνω γράφτηκε στο φόρουμ μόνο και μόνο για να σχολιάσει τις φωτογραφίες ( και οχι να ρωτήσει πώς θα κάνει τσεκ-ιν με την ραιαν ή σε πιο νησί να κλείσει για το καλοκαίρι)
Και του προγράμματος επεξεργασίαςΠάντως Γιώργο έχεις βελτιωθεί πάααρα πολύ στις φωτογραφίες. Όχι μόνο λόγω καλύτερης μηχανής, αλλά και της φωτογραφικής σου ματιάς και καλλιτεχνικής πινελιάς! Εύγε νέε μου
Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ προγράμματα επεξεργασίας, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα. Εκτός αν εννοείς τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής να απομονώνει το ένα χρώμα ή να τις βγάζει ποπ ή μαυρόασπρες, τις υπόλοιπες λειτουργίες δεν τις γνωρίζω. Να κάτσω μετά από φωτογραφία να αφιερώσω έστω και ένα δευτερόλεπτο να την επεξεργαστώ, αποκλείεται, το βρίσκω πολύ βαρετό. Γενικώς δε με αφορά ιδιαίτερα το θέμα φωτογραφία, χαίρομαι αν βγει καμιά καλή, μέχρι εκεί.Και του προγράμματος επεξεργασίας
Ε αυτό. Και η μηχανή πρόγραμμα τρέχειΔεν ξέρω να χρησιμοποιώ προγράμματα επεξεργασίας, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα. Εκτός αν εννοείς τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής να απομονώνει το ένα χρώμα ή να τις βγάζει ποπ ή μαυρόασπρες, τις υπόλοιπες λειτουργίες δεν τις γνωρίζω. Να κάτσω μετά από φωτογραφία να αφιερώσω έστω και ένα δευτερόλεπτο να την επεξεργαστώ, αποκλείεται, το βρίσκω πολύ βαρετό. Γενικώς δε με αφορά ιδιαίτερα το θέμα φωτογραφία, χαίρομαι αν βγει καμιά καλή, μέχρι εκεί.
Ε ναι αυτο εννοω με το "καλλιτεχνικη πινελια"Και του προγράμματος επεξεργασίας
Εστω. Και μονο που ασχοληθηκες με τα εφε της ιδιας της φωτογραφικης κατι ειναι κι αυτο. Παντως πολυ καλο αποτελεσμα εχουν αυτα τα εφε. Για να το πετυχεις στο φωτοσοπ θελει δουλεια.Δεν ξέρω να χρησιμοποιώ προγράμματα επεξεργασίας, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα. Εκτός αν εννοείς τη λειτουργία της φωτογραφικής μηχανής να απομονώνει το ένα χρώμα ή να τις βγάζει ποπ ή μαυρόασπρες, τις υπόλοιπες λειτουργίες δεν τις γνωρίζω. Να κάτσω μετά από φωτογραφία να αφιερώσω έστω και ένα δευτερόλεπτο να την επεξεργαστώ, αποκλείεται, το βρίσκω πολύ βαρετό. Γενικώς δε με αφορά ιδιαίτερα το θέμα φωτογραφία, χαίρομαι αν βγει καμιά καλή, μέχρι εκεί.
Αυτό ναι. Δυο κουμπάκια πατάς πριν βγάλεις τη φωτογραφία. Αν με καθιστά προγραμματέρ, είμαι πλέον! Εγώ αναφερόμουν στη διαδικασία του να κάτσεις αφού βγάλεις μια φωτογραφία στον υπολογιστή να την επεξεργαστείς. Έχω μια φίλη Ισπανίδα που με παρακαλάει να της στέλνω φωτογραφίες μετά από ταξίδια για να αλλάζει τα χρώματα, την ισορροπία, τις σκιές, το φόκους, την ηλικία της πεθεράς τους, επειδή της αρέσει.Ε αυτό. Και η μηχανή πρόγραμμα τρέχει