Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Ο Νέος Μαρμαράς έχει νυχτερινή ζωή, εστιατόρια κτλ. Η Σάρτη έχει τα πάντα για φαγητό, αλλά απο νυχτερινή ζωή ψόφια τη θυμάμαι, αν και έχω να πάω πολλά χρόνια...1) Διαμονή. Θα θέλαμε να μεινουμε σε μια πολη που εχει αρκετα εστιατόρια και τα σχετικά για να μην χρειαζόμαστε ταξί ή λεωφορείο την νυχτα. Έχουμε υπόψη μας για Νέο Μαρμαρά ή Σάρτη. Παρολαυτα δεν ειμαι σιγουρη πια ειναι η καλυτερη επιλογη. Επίσης θα θέλαμε να το συνδυάσουμε με μερικες νυχτες οργανωμένο κάμπινγκ αν έχετε κάτι να προτείνετε.
Απο κάμπινγκ, τις περισσότερες φορές έχω μείνει στο Thalatta camping και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Έχω μείνει κανα δυο φορές και στην Ακτή Ονείρου (Manasu) το οποίο είναι πιο κυριλέ φάση...
Δεν φημίζεται η Χαλκιδική για την ευκολία μετακίνησης με ΜΜΜ, ειδικά το 2ο πόδι.... Αν μπορείτε να νοικιάσετε κάτι για μετακίνηση θα ήταν καλά.2) Μετακίνηση. Δεν θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο λόγω ηλικίας άρα εξαρτόμαστε αρκετα στην συγκοινωνία τον λεωφορείων. Ειναι καλη; Ή να προσπαθήσουμε να νοικιάσουμε καμία τετρατροχη μοτορα;
Όλες (σχεδόν) οι παραλίες του 2ου ποδιού είναι μακράν καλύτερες απο αυτές του 1ου....και είναι πραγματικά πολύ καλές παραλίες! Αυτό που γράφεις για τα κύματα της ανατολικής πλευράς είναι σχετικό. Οι περισσότερες παραλίες του 2ου ποδιού ( και κυρίως οι νότιες παραλίες που είναι πιο "εκτεθειμένες") βρίσκονται εντός μικρών κόλπων. Πρέπει να έχει πολύ αέρα για να έχει και κύμα....3) Θαλασσες. Αν δεν κάνω λάθος στην ανατολικη πλευρα οι θαλασσες εχουν περισσοτερα κυματα και φυσαει περισσοτερο. Ισχύει ή όλες οι παραλιες αξίζουν;