ElinakiK
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βένετο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χαβάη
Πολύ ωραία η Φούρκα!!
Κ στο Χανιώτη μου άρεσε
Δεύτερο πόδι δεν έχω ιδέα..
Κ στο Χανιώτη μου άρεσε
Για λιγα λογια για την Φουρκα μπορεις να πας χωρις αμαξι ??και έχει εκει πλατεια ετσι για μια βολτα το βραδακι σε μαγαζακια κλπ ?Πολύ ωραία η Φούρκα!!
Κ στο Χανιώτη μου άρεσε
Πυκνοκατοικημένες και οι δύο με ταβέρνες και μπαράκια και ωραία θάλασσα . Κατά την γνώμη μου βέβαια οι θάλασσες του 2ου ποδιού είναι καλύτερες από του πρώτου και είναι και πιο ήσυχα. Οπου και να πας βέβαια στη Χαλκιδική πια θα βρεις πολλούς Ρώσους (κυρίως στη Χανιώτη) αλλά και άλλους Βαλκάνιους σε πλειονότητα. Νομίζω δε ότι στο 1ο πόδι είναι οι περισσότεροι.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!!! θα το ψάξω και για αυτές τις περιοχές. Μήπως κάποιος έχει άποψη για Φούρκα και Χανιώτη ?
Είναι ήρεμο μέρος όμως η Χανιώτη έτσι?Θέλω να πω είναι για ζευγάρια δεν είναι μέσα στη βαβούρα?Πυκνοκατοικημένες και οι δύο με ταβέρνες και μπαράκια και ωραία θάλασσα . Κατά την γνώμη μου βέβαια οι θάλασσες του 2ου ποδιού είναι καλύτερες από του πρώτου και είναι και πιο ήσυχα. Οπου και να πας βέβαια στη Χαλκιδική πια θα βρεις πολλούς Ρώσους (κυρίως στη Χανιώτη) αλλά και άλλους Βαλκάνιους σε πλειονότητα. Νομίζω δε ότι στο 1ο πόδι είναι οι περισσότεροι.
Η Χανιώτη και το Πευκοχώρι έχουν πάντως πιο πολύ βαβούρα από την Φούρκα.Είναι ήρεμο μέρος όμως η Χανιώτη έτσι?Θέλω να πω είναι για ζευγάρια δεν είναι μέσα στη βαβούρα?
Δηλαδή είναι μέρος για ζευγάρι που θέλει ησυχία γενικά ή να πάμε πουθενά αλλού ?Η Χανιώτη και το Πευκοχώρι έχουν πάντως πιο πολύ βαβούρα από την Φούρκα.