rev26
Member
Να ρωτήσω κάτι ακόμη,θυμάμαι πριν χρόνια ότι πηγαίναμε σε μια παραλία κοντά στην Άφυτο που δεν είχε καθόλου πέτρες,μόνο άμμο γνωρίζετε ποια μπορεί να λέω;Η αν έχετε να μου προτείνετε εσείς
γενικα γυρω απο την Αφυτο εχει ξαναγραφτει σε προηγουμενες σελιδες,δεν εχει τοσο καλες παραλιες,οσο αν κανεις μερικα χλμ.Να ρωτήσω κάτι ακόμη,θυμάμαι πριν χρόνια ότι πηγαίναμε σε μια παραλία κοντά στην Άφυτο που δεν είχε καθόλου πέτρες,μόνο άμμο γνωρίζετε ποια μπορεί να λέω;Η αν έχετε να μου προτείνετε εσείς
Διάβασε όλο το νήμα προς τα πίσω, θα βρεις πολλά στις τελευταίες σελίδες.Καλησπέρα παιδιά.
Θα είμαι αρχές Αυγούστου για 10 μέρες τορωνη.
Έχετε να προτείνετε κοντινές εκδρομές και καλά ταβερνάκια.
Με εκτίμηση
Την επόμενη φορα σας περιμενω να ανακαλύψουμε μαζι ,οτι εκτος απο υπέροχες παραλιες ,η Σιθωνια εχει και εκπληκτικο βουνά ! Αλλα και οποιο μελος του φορουμ ενδιαφέρετε για τρεκ ,ειμαι πρόθυμος να τους ενημερώσω κατάλληλα ,αλλα και γιατι οχι, να περπατήσουμε μαζι τα μονοπάτια της Σιθωνιας!Ένας παρόμοιος τέτοιος πανέμορφος οικισμός είναι και ο Παρθενωνας, στην άλλη πλευρά του δεύτερου ποδιού -στο Μαρμαρά- που προσφέρει εκτός από ηρεμία και θέα, και μοναδικά Τρεκ στο βουνό. Γι’ αυτά όμως ειδικός είναι ο @Kyriakao.
Αχ,τα Τηγάνια Και που να πήγαινες παλιότερα πριν να γίνουν προσβάσιμα με το αυτοκίνητο.Αν δεν την έχεις δει πάρε μια ιδέα στην ανάρτηση μου #227Μπανιο κάναμε στα Τηγανια που έχουν ένα απόκοσμο βραχώδες τοπίο
Σεπτέμβρη θα είναι όνειρο !Πάνω στην ώρα οι πληροφορίες! Θα έρθω 8-11/9 στην περιοχή Τορώνη – Συκιά για ένα γάμο και θα κάνουμε και κανένα μπανάκι επί τη ευκαιρία. Ψήθηκα με τα Τηγάνια!!
Δύο συνεχόμενες χρονιές έχω έρθει στη Βουρβουρού από ένα τετραήμερο αρχές καλοκαιριού και πήγαινα κάθε μέρα στις Καβουρότρυπες. Όχι στη μεγάλη (Πορτοκάλι) που γίνεται ο κακός χαμός αλλά σε μία πολύ μικρότερη (Παράδεισος) λίγο βορειότερα.
Καλησπερα Κυριακο! εχεις διαβασει την προηγουμενη συζητηση?γιατι περιεχει αρκετες πληροφοριες.Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Σε 6 μέρες ταξιδεύουμε με την κοπέλα μου για Σιθωνια. Θα έχουμε σαν βάση την Σάρτη για εκδρομές στο 2ο πόδι. Θα είμασταν ευγνώμων σε οποίον μπορεί να μοιραστεί ιδέες για φαγητό στις γύρω περιοχές.
Ναι τα έχω διαβάσει και έχουν σημειωθεί όλα κάτω Αν υπάρχει κάποια άλλη εισήγηση καλοδεχούμενη (γύρω από Σαρτη).Καλησπερα Κυριακο! εχεις διαβασει την προηγουμενη συζητηση?γιατι περιεχει αρκετες πληροφοριες.