evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Oβελιξ Βουρβουρού συμβαίνει τώρα
Ειπε αρκετες ο @psilos3,προσθετω το μικρο καρυδι και λιγο πιο κατω την Φαβα,ψαξτην.Για καταλυμα στην Ιερισσο δεν μπορω να πω γιατι δεν ξερω και το budget σου αλλα για φαγητο θα πας στο Κολατσι,θα καθησεις στο χορταρι και οταν ερθει ο σερβιτορος θα ζητησεις την Κα Κατερινα (εκτος και αν ειναι η ιδια )και θα πεις την λεξη- κλειδιΕυχαριστώ παίδες. @Dr Snoopy έχεις να μας προτείνεις κάποιο value for money κατάλυμα και κάποιο εστιατόριο στην Ιερισσό; και παραλιες από Σάρτη πηγαίνοντας προς Ιερισσό. Αφορά και σενα @psilos3
Μέχρι Ακτή ονείρου έχουμε παει ως τωρα. Από κει και πάνω ;
Έκλεισα στο mediterranean holidays.Ειπε αρκετες ο @psilos3,προσθετω το μικρο καρυδι και λιγο πιο κατω την Φαβα,ψαξτην.Για καταλυμα στην Ιερισσο δεν μπορω να πω γιατι δεν ξερω και το budget σου αλλα για φαγητο θα πας στο Κολατσι,θα καθησεις στο χορταρι και οταν ερθει ο σερβιτορος θα ζητησεις την Κα Κατερινα (εκτος και αν ειναι η ιδια )και θα πεις την λεξη- κλειδι
Αύριο ίσως να είμαστε στη θέση σουOβελιξ Βουρβουρού συμβαίνει τώρα
View attachment 397074
Οτι ερχεσαι απο το Travelstoriesλέξη-κλειδι
Όρμο Παναγιάς ο Αρίστος, αλλά γίνεται πάντα χαμός και οι τιμές είναι λίγο τσουχτερές.@psilos3 είχες αναφέρει για φαγητό Όρμο Παναγιας, Πυργαδικια. Θυμάσαι ονόματα εστιατορίων;
Μου έχετε προτείνει ολοι ρε μπαγάσες (και ειδικά εσύ ψηλε) 100 μαγαζιά για φαγητό. Θέλετε να με κάνετε χοντρό , ενω εγώ προσπαθώ να γραμμωσωΌρμο Παναγιάς ο Αρίστος, αλλά γίνεται πάντα χαμός και οι τιμές είναι λίγο τσουχτερές.
Πυργαδίκια έχει ένα πάνω στη θάλλασσα και δύο ακόμα στο δρόμο, τίμια όλα.
Εγώ μια φορά θα σου πρότεινα ν' ανέβεις στο Μεταγγίτσι μια που βρίσκεσαι εκεί πέρα και να φας στη Κληματαριά.
Μακαρι να προλαβετε τις σουβλεςΜου έχετε προτείνει ολοι ρε μπαγάσες (και ειδικά εσύ ψηλε) 100 μαγαζιά για φαγητό. Θέλετε να με κάνετε χοντρό , ενω εγώ προσπαθώ να γραμμωσω
Λοιπόν είμαστε Τρανη αμμουδα τώρα, θα πάμε μετά από δω Κληματαρια κατευθείαν. Έκλεισε.
Που να πατούσα και το πόδι μου Χαλκιδική, χαμός θα γινότανε...Μου έχετε προτείνει ολοι ρε μπαγάσες (και ειδικά εσύ ψηλε) 100 μαγαζιά για φαγητό.
Έχει καλό φαγητό δε το συζητώ, γι' αυτό είναι και σχεδόν πάντα γεμάτο.Οπότε πήγαμε Αριστο που ηταν κοντά μας και σε δικαίωσε και αυτό. Εξαιρετικό. Κι ας δώσαμε κάτι παραπάνω γιατί θέλαμε ψάρια και πολλά ορεκτικά.
Χαχαχαχα δεν πίνουμε αλκοόλ, πέρα από κανα ποτήρι κρασί 5 φορές το χρόνο, οπότε τη γλιτώσαμε..Έχει καλό φαγητό δε το συζητώ, γι' αυτό είναι και σχεδόν πάντα γεμάτο.
Παράλληλα βέβαια έχω να λέω ότι ήταν το χειρότερο τσίπουρο που μου χουν σερβίρει σε κατάστημα εστίασης, δε πινότανε με τίποτα, χειρότερο από υγρό για γκαζόλαμπα.