Με μπέρδεψες. . Ποια προτιμάς εσυ; εχει όνομα;Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει όνομα. Είναι το ταβερνάκι μπαίνοντας δεξιά ακριβώς μπροστά στον πολύ κόσμο. Έχει και άλλη μια με το που φτάνεις, αλλά προτιμώ την δεύτερη.
Με μπέρδεψες. . Ποια προτιμάς εσυ; εχει όνομα;Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει όνομα. Είναι το ταβερνάκι μπαίνοντας δεξιά ακριβώς μπροστά στον πολύ κόσμο. Έχει και άλλη μια με το που φτάνεις, αλλά προτιμώ την δεύτερη.
Εγώ προτιμώ αυτή που είναι τέρμα δεξιά (όπως κοιτάς τη θάλασσα), Βarμπα Τόλης λέγεταιΠοια προτιμάς εσυ; εχει όνομα;
Δεν θυμάμαι όνομα. Μπαίνοντας στην παραλία στη δεξιά πλευρά.Με μπέρδεψες. . Ποια προτιμάς εσυ; εχει όνομα;
Είναι προτιμότερα τα 2 άλλα μέρη σίγουρα. Η Ουρανούπολη έχει περισσότερο ίσως κόσμο που πηγαίνει προς τα κει με αφορμή το θρησκευτικό τουρισμό, ωστόσο δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος προβληματισμού εφόσον υπάρχει αυτοκίνητο.Γιατί αυτό; Δεν είναι ωραία στην Ουρανουπολη και όλοι προτιμούν τα άλλα 2 μέρη ή η Ουρανουπολη είναι πολύ πιο μεγάλη με πολύ περισσότερα καταλύματα;
Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Οπωσδήποτε Ακτή Καβουρότρυπες - Πορτοκάλι. Επίσης σίγουρα σε Ακτή Αρμενιστή, Τρανή Αμμούδα και Βουρβουρού. Για φαγητό πετυχαίνεις στο δρόμο σου τον Οβελίξ που προαναφέρθηκε, από Ιερισσό δε θυμάμαι κάτι σίγουρο, είχα πάει Σεπτέμβριο και τις δύο φορές.παραλιες από Σάρτη πηγαίνοντας προς Ιερισσό
Ακτή;; ακτή του ονείρου;; πηγαμε σήμερα, δεν είχε ξαπλώστρα ούτε στις 16:45.Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Οπωσδήποτε Ακτή Καβουρότρυπες - Πορτοκάλι. Επίσης σίγουρα σε Ακτή Αρμενιστή, Τρανή Αμμούδα και Βουρβουρού. Για φαγητό πετυχαίνεις στο δρόμο σου τον Οβελίξ που προαναφέρθηκε, από Ιερισσό δε θυμάμαι κάτι σίγουρο, είχα πάει Σεπτέμβριο και τις δύο φορές.
Καρύδι, αλλά θα ψαχτείτε γενικώς, το μέρος αξίζει.Βουρβουρου εχει όνομα η παραλία;