Χαιρετισμός!

varioAthens

Member
Γειά σας!
Είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ και για να πώ την αλήθεια δεν ξέρω και πολλά σχετικά με το πώς λειτουργούν τα πράγματα σε ένα φόρουμ...... απλά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μου για τα ταξίδια που μόλις ανακάλυψα το travelstories θεώρησα ότι έπρεπε οπωσδήποτε να γίνω μέλος!
Τι άλλο να πώ τώρα για τον εαυτό μου και τη σχέση μου με τα ταξίδια? Προσπαθώ να ταξιδεύω (αναφέρομαι σε μακρινά ταξίδια) γύρω στις 10 μέρες το χρόνο και τις 355 μέρες που προηγούνται του ταξιδιού είμαι συνεχώς με έναν οδηγό ή στο internet αναζητώντας στοιχεία για τον προορισμό που θα επισκεφθώ.... αξιοθέατα, έθιμα, ιστορία κ.λ.π. ....Μου αρέσει να ανακαλύπτω και μέρη που δεν επισκέπτονται συνήθως οι τουρίστες και σε αυτό το σημείο μάλλον θα χρειαστώ την βοηθειά σας......
Το επόμενο ταξίδι μου θα ήθελα να είναι στην Ταϋλάνδη και γι΄αυτό όσοι θέλετε στείλτε μου προτάσεις του τι θα πρέπει να δω και να κάνω εκεί.....
Αυτά! Σας ευχαριστώ!:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλώς ήρθες στο travelstories. :)

Τώρα για την Ταυλάνδη, άμα κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις πάαααρα πολύ πράγμα στο φόρουμ, αφού έχουμε πολλούς ταυλανδόπληκτους :D

agelada

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
Β. Περού -Εκ-Γκαλάπαγκος
καλώς ήλθες!
και συμφωνώ με τον Defkalion, έχουμε πολλούς ταϋλανδόπληκτους, και, είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη φατρία, μας μυούν όλους, ίσως θέλουν να καταλάβουν και το site :D

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
καλως ηρθες. ουτε εγω ηξερα πολλα οταν εγινα μελος αλλα θα δεις ο εθισμος θα ειναι γλυκος και υποδόριος ουτε θα τον παρεις χαμπαρι. και θα εισαι μαζι μας και απο λιγο καθε μερα.... θα τα πουμε ξανα . καλως ηρθες

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
καλως ηρθες. ουτε εγω ηξερα πολλα οταν εγινα μελος αλλα θα δεις ο εθισμος θα ειναι γλυκος και υποδόριος ουτε θα τον παρεις χαμπαρι. και θα εισαι μαζι μας και απο λιγο καθε μερα.... θα τα πουμε ξανα . καλως ηρθες

ναι πράγματι, ο εθισμός είναι μεγάλος .....καθημερινός...όπως μπαίνεις στα μαιλ σου ετσι και στο φόρουμ...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome, welcome!!!! το μονο σιγουρο ειναι οτι βρεις τα παντα για Ταυλάνδη!

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome:varioAthens
Η Ταυλανδη εχει πολλα για να δει και να κανει καποιος και καλυπτει ολα τα γουστα. Στο σαιτ υπαρχει μπολικο υλικο για μελετη απο βορρα , ενδοχωρα , νησια :lol: διαβασε και ρωτα πιο συγκεκριμενα για αυτα που θα προτιμουσες εσυ να επισκεφτεις.
Στο χαρτη σου ειναι σημειωμενη η Ταυλανδη..εχεις ξαναπαει ή τη μαρκαρισες απο τωρα?

varioAthens

Member
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για το ζεστό σας καλοσόρισμα και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να το κάνω νωρίτερα αλλά δυστυχώς κόλλησε ιό ο υπολογιστής μου, καταστράφηκε ο σκληρός, έμεινα χωρίς p/c και χωρίς internet 1,5 μήνα κ.λ.π. κ.λ.π.! Πλήρης γκαντεμιά!
Όσον αφορά στην ερώτησή σου go2dbeach, ναι έχω επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια την Μπανγκόκ στο πλαίσιο ενός 15μερου ταξιδιού που περιλάμβανε και άλλους προορισμούς της Ασίας, τώρα όμως με ενδιαφέρει να γυρίσω τα νησιά της Ταϋλάνδης και την βόρεια μεριά της χώρας.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής: Πώς μπορώ να οργανώσω το ταξίδι μου χωρίς να ξοδέψω μία ολόκληρη περιουσία??
Από μία πρώτη έρευνα αγοράς που έκανα οι τιμές είναι απλησίαστες είτε απευθυνθώ σε ταξιδιωτικό γραφείο είτε κλείσω εισητήρια και ξενοδοχεία μόνη μου.....
Έχετε καμία ιδέα??

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Aν οι τιμες στην Ταιλανδη ειναι απλησιαστες,στην Ελλαδα και στην υπολοιπη Ευρωπη ειναι επιεικος απαγορευτικες.
Το μεγαλυτερο εξοδο ειναι τα εισητηρια,τωρα αν θελεις να μεινεις σε κανενα 5στερο ρισορτ θα το πληρωσεις.
Το ταξιδι μπορεις να το οργανωσεις και μονη σου.
Στο σαιτ υπαρχουν πολλες πληροφοριες,και ιστοριες που θα σε βοηθησουν.
Ειναι πανευκολη χωρα,ολα ειναι στην υπηρεσια του επισκεπτη.
Ποσες μερες διαθετεις?
Ποια εποχη θα πας?
Υπαρχουν παρα πολλοι προορισμοι στην Ταιλανδη,παρε την αποφαση σου για το που θες να πας για να σε βοηθησουμε περισσοτερο.
Εγω για αρχη θα σου προτεινα να διαλεξεις μεταξυ βορρα και νοτου.
Καλως ξαναηρθες στο σαιτ και σιδεροκεφαλος ο υπολογιστης :thailand01::thailand01:

varioAthens

Member
Επειδή λέω να ξεκινήσω με τα νησιά και Μπανγκόκ, προσανατολίζομαι να πάω Μάρτιο λόγω καιρού....
Διαθέτω 10-11 μέρες μαζί με το ταξίδι (δηλ. 8 διανυκτερεύσεις).
Βασικά από νησιά με ενδιαφέρει να επισκεφθώ τα phi-phi, phang-na και τα υπόλοιπα μικρά νησάκια που αν κρίνω από γωτογραφίες και περιγραφές είναι ειδυλιακά!
Φαντάζομαι όμως ότι για να τα επισκεφθώ θα πρέπει να έχω κάποιο μεγαλύτερο νησί σαν ορμητήριο, π.χ. το Πουκέτ.... Για να είμαι ειλικρινής το Πουκέτ θα ήθελα να το αποφύγω γιατί μου φαίνεται πολύ τουριστικό ενώ το Κράμπι ή το Σαμούι νομίζω ότι πρέπει να είναι πιο παραδεισένια...Ειναι όντως έτσι? Και αν μείνω σε ένα από αυτά τα 2, υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθώ τα μικρότερα νησάκια?
Εσύ τι πρόγραμμα είχες ακολουθήσει?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.830
Μέλη
39.583
Νεότερο μέλος
kostas tzou