nineta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- μάλι
...βρισκόμαστε στην Πύλο σ'ένα σπίτι τέσσεροι (όχι τέσσερις, γιατί έτσι το λένε στην Πελοπόννησο και γιατί είναι τέλεια ντοπιολαλιά!) άνθρωποι που δεν γνωριζόμαστε από πριν αλλά έχουμε κοινό σημείο αναφοράς: τη δουλειά μας με παιδιά. Αργότερα όταν αρχίζουμε να γνωρίζουμε η μία την άλλη, ανακαλύπτουμε οτι έχουμε πολλά κοινά...σινεφιλικά ταινιάκια, αλλόκοτα βιβλιαράκια, φευγάτες και μη μουσικούλες και φυσικά, περιπέτειες και ταξίδια (αλλά και τα-ξύδια)!!!
Η φωτογραφία του προφίλ είναι ένας καφές ελληνικός/τούρκικος/αράβικος, από κείνες τις αξέχαστα τρελλές μέρες της Πύλου, που με κάποιο φανταστικό-φαντασιακό τρόπο απεικονίζει (και) τη Νότια Αμερική. Το σχεδόν 3μηνο ταξίδι μου σε κάποιες απ'τις χώρες της Νοτίου Αμερικής ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου...Ελπίζω να 'ρθουν κι άλλα.
"ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. όσοι δεν ταξιδεύουν, διαβάζουν μόνο μία σελίδα του" μ' αυτή την ρήση και με μια αγκαλιά, χαιρετώ παλιά και νέα μέλη!
Η φωτογραφία του προφίλ είναι ένας καφές ελληνικός/τούρκικος/αράβικος, από κείνες τις αξέχαστα τρελλές μέρες της Πύλου, που με κάποιο φανταστικό-φαντασιακό τρόπο απεικονίζει (και) τη Νότια Αμερική. Το σχεδόν 3μηνο ταξίδι μου σε κάποιες απ'τις χώρες της Νοτίου Αμερικής ήταν από τα καλύτερα της ζωής μου...Ελπίζω να 'ρθουν κι άλλα.
"ο κόσμος είναι ένα βιβλίο. όσοι δεν ταξιδεύουν, διαβάζουν μόνο μία σελίδα του" μ' αυτή την ρήση και με μια αγκαλιά, χαιρετώ παλιά και νέα μέλη!